Andreea Bănică, bătută de tatăl ei alcoolic. Mărturisiri dureroase despre coșmarul trăit în copilărie: “Îl uram din tot sufletul”

Andreea Bănică, bătută de tatăl ei alcoolic. Mărturisiri dureroase despre coșmarul trăit în copilărie: “Îl uram din tot sufletul”

Andreea Bănică, bătută de tatăl ei alcoolic. Andreea Bănică și-a deschis sufletul și a făcut mărturisiri emoționante despre perioada copilăriei și traumele pe care le-a suferit din cauza tatălui ei alcoolic. Vedeta a povestit cât de greu i-a fost să trăiască alături de părintele său.

Andreea Bănică, bătută de tatăl ei alcoolic

Dacă la început relația dintre Andreea Bănică și tatăl ei a fost una cu totul specială, lucrurile au degenerat pe parcurs după ce băbrbatul a început să consume alcool. Căzuse în această patimă în urma unui impas financiar.

„Tătăl meu mă adora efectiv, mă arăta lumii, publicului și se mândrea cu mine. Poate că la momentul ăla îmi era rușine, eram rușinată de acest lucru, dar eu am fost crescută în spiritul acesta libertin, cu cheia de gât și plecam. Știam că am ore, eram foarte corectă și veneam la orele respective sau, dacă mai voiam să stau, veneam acasă întrebam, și după primeam bilet de voie.

A avut tata o încredere în mine și în sora mea absolută. Cu tatăl meu am avut prima discuție despre începutul unei relații”, a declarat Andreea Bănică în cadrul podcastului „Te Ascult cu Ilinca Vandici”.

Viața întregii familii s-a schimbat după ce bărbatul a început să consume alcool în mod constant. Deși avea interzis să pună gura pe băutură, deoarece suferea de o afecțiune cerebrală, acesta nu a ținut cont de sfatul medicilor. Artista a mărturisit că tatăl ei a recurs la violență fizică asupra sa și a mamei sale.

„Erau niște momente groaznice”

„El a dezvoltat o pasiune pentru băutură și de aici au plecat toate necazurile în casă și în familie, cu bătăi, cu plecări de acasă, cu mama prin parcuri, cu ascunzișuri prin verdețuri, cu căutări, cu poliție.

Erau niște momente groaznice. Era și bolnav, avea un vas de sânge la cap care nu lăsa creierul să se oxigeneze și de asta avea interzis alcoolul, iar el tocmai asta făcea. A început să bea din cauza faptului că a pierdut o afacere importantă”, a adăugat aceasta.

Andreea Bănică a mărturisit că tatăl ei devenise extrem de agresiv, dar în urma unui episod de violență a conștientizat gravitatea situației.

„Devenise agresiv, foarte agresiv. Când am împlinit 18 ani, dar așa s-a întâmplat, a venit băut și a vrut să dea în mama și atunci l-am îmbrâncit și l-am băgat sub masă. Era așa de băut încât nu s-a mai putut ține pe picioare și a rămas acolo sub masă și s-a uitat lung la mine, nu mi-a spus nimic, iar eu am fugit.

Dar țin minte ca a doua zi l-am văzut foarte afectat și cred că a conștientizat de fapt cum e el, ce se întâmplă cu el, ce se întâmplă cu noi. Eu i-am spus atunci că dacă mai ridici mâna la mama te bag sub masă și te omor cu mâna mea și cam asta a fost”, a mai spus Andreea Bănică.

Tatăl cântăreței s-a stins din viață în urmă cu 20 de ani în urma unui accident.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
7.2 13 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *