Cum arată Andreea Bănică fără pic de machiaj. Fanii au reacționat imediat când i-au văzut chipul

Andreea Bănică a postat un clip în care apare nemachiată. Reacția fanilor nu a întârziat să apară
Cum arată Andreea Bănică fără pic de machiaj. Fanii au reacționat imediat când i-au văzut chipul

Andreea Bănică este una dintre cele mai populare vedete din România. Este o cântăreață de succes, dar și o mămică apreciată. Aceasta are peste 900 de mii de fani pe Instagram pe care îi ține la curent zi de zi prin activitățile sale. Recent a postat un tutorial de machiaj care a fost foarte apreciat de comunitate.

Cum arată Andreea Bănică fără pic de machiaj

Cântăreața este și una dintre vedetele care arata foarte bine și fără make-up. A fost înzestrată cu trăsături naturale deosebite, de aceea postează deseori și fotografii sau clipuri cu ea nemachiată. Astfel le încurajează chiar și pe tinerele adolescente care o urmăresc să aibă încredere în frumusețea lor naturală.

Cum arată Andreea Bănică fără pic de machiaj
Andreea Bănică a apărut în mediul online complet nemachiată

Andreea Bănică a postat zilele trecute un toturial de make up, în care a arătat ce produse cosmetice folosește zilnic pentru îngrijirea feței. Postarea ei a strâns peste 10 mii de aprecieri iar admiratoarele au rămas surprinse de naturalețea ei. Andreea nu a ezitat să își arate chipul complet demachiat, “cu pistrui și cu pete”. Așa cum era de așteptat fanele care o urmăresc au lăudat-o pentru inițiativă și curaj.

„Gata și tutorialul de machiaj pe care mi l-ați cerut! Această vara ne-a dat bătăi de cap, iar eu am ieșit din ea patată toată cu toți factorii de protecție folosiți. Tenul meu nu este perfect, am pistrui și pete, însă cu un machiaj bun arată WOW! Iata pașii”, a spus Andreea în descrierea tutorialului.

Aceasta a tăguit în descriere și toate produsele pe care le-a utilizat.

Un clip postat de ea, în care apare fără machiaj a stâns peste 10 mii de aprecieri

Inițiativa Andreei a fost foarte apreciată de persoanele care o urmăresc, de acea a primit și foarte multe comentarii de susținere.

Nu sunt o fană înrăită a ta … dar meriți toate aplauzele pt că, din punctul meu de vedere ai curajul să te accepți așa cum ești și să te expui și fără machiaj … la rândul meu sunt femeie și garantat nu am poate nici un 0,001 la sută din reputația ta. Felicitări !! Înainte de toate machiajele , de parfumuri și de varii nume suntem femei „, i-a scris cineva.

Ce frumoasa ești nemachiată, „Foarte tare, foarte asumată, foarte frumoasă!”, „Superb. Asta vreau sa vad, nu filtre„, au fost numai o parte dintre comentariile primite la postare.

Fanii au apreciat că are curajul de a se expune astfel și cineva a întrebat-o dacă nu a încercat să rezolve problema petelor pigmentare. „Dacă mă deranja așa tare nu mă arătam. Cu un peeling se mai rezolvă, în rest asta este pielea mea cu pistrui și pete, mă iubesc așa cum sunt”, a răspuns Andreea.

Citește și cât de exigentă este Andreea Bănică cu fiica ei: „Ce să fac din ea? Să o trimit la Oxford?” EXCLUSIV

sursă foto: instagram.com

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *