Andreea Esca, despre ritualul de îngrijire pe care îl respectă cu sfințenie. Produsul care nu-i lipsește niciodată

Andreea Esca nu vrea să apeleze la estetician
Andreea Esca, despre ritualul de îngrijire pe care îl respectă cu sfințenie. Produsul care nu-i lipsește niciodată

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi. În vârstă de 49 de ani, vedeta a evitat până acum să calce prajul cabinetului vreunui medic estetician. Andreea Esca a dezvăluit însă care este ritualul de îngrijire pe care îl respectă cu sfințenie.

Andreea Esca, despre ritualul de îngrijire pe care îl respectă cu sfințenie

Andreea Esca a reușit până la vârsta de 49 de ani să țină departe ridurile sau cearcănele. În curând vedeta va schimba prefixul, va împlini vârsta de 50 de ani, și este fericită că tot timpul și-a respectat ritualul său de seară. Nu trece niciodată peste el și are mare grijă de tenul său zi de zi. De asemenea, în ceea ce privește machiajul, vedeta nu folosește foarte multe produse.

„Am fost întotdeauna foarte riguroasă cu demachierea și, oricât aș fi de obosită, mă demachiez în fiecare seară și folosesc o cremă de hidratare. Am folosit o cremă de contur de ochi de la 20 de ani, când cineva mi-a spus că râd atât de mult încât cu siguranță o să fac riduri în jurul ochilor. Nu știu de ce, am ținut minte lucrul acesta și am folosit mereu o cremă de contur de ochi. Nu îmi lipsește niciodată mascara, am ruj sau gloss de obicei. Nu am mari tabieturi!”, a spus Andreea Esca, potrivit click.ro.

Andreea Esca, despre ritualul de îngrijire
Andreea Esca, despre ritualul de îngrijire

Andreea Esca nu își dorește să facă intervenții estetice

Medicul estetician Adina Alberts a dezvăluit la un moment dat ce i-a spus Andreea Esca despre intervențiile estetice și de ce nu își dorește prezentatoarea TV să apeleze la ele. Singura dată când și-a dorit să facă o schimbare la estetician a fost una eșuată și de atunci nu vrea să mai încerce. Esteticianul mărturisește că e important ca orice persoană să fie mulțumită de ea însăși.

„Andreea Esca mi-a declarat mai de mult că nu agreează genul de îmbunătățiri estetice, că nu și le dorește, că nu și le face. Îmi amintesc că acum câțiva ani am văzut-o că a încercat un pic de botox pe frunte și știu că nu i-a plăcut. Nu dă doi bani pe chestiile astea. E și asta o atitudine cu care sunt de acord. Nu văd de ce toată lumea ar trebui să-și… Atâta timp cât ești mulțumit de tine”, povestea Adina Alberts.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Vladimir Drăghia, despre viața cu două fetițe
5.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *