Andreea Esca pleacă de la Știrile Pro TV. Care este motivul, de fapt: „Nimeni nu-şi doreşte”

Andreea Esca pleacă de la Știrile Pro TV. Care este motivul, de fapt: Nimeni nu-şi doreşte

Andreea Esca are mare succes nu doar în televiziune, ci și în afaceri. Acest lucru a fost dovedit după ce a investit sume frumoase în mai multe case tradiționale din satul sibian Porumbacu de Sus. Știrista de la Pro TV le-a renovat și le-a dat spre închiriere, fiind o investiție profitabilă pentru întreaga familie. Acum însă, vedeta a început să organizeze excursii pe un vas de croazieră de lux, pe Marea Mediterană, prima oprire fiin Barcelona. Așa că șatena va pleca de la pupitrul știrilor pentru o săptămână.

Decizia luată de Andreea Esca

Andreea Esca va trebuie să părăsească, pentru o săptămână, pupitrul știrilor de la Pro TV, deoarece se pregătește de aventura vieții sale. Celebra jurnalistă urmează să aibă parte de senzații tari, departe de România, pe un vas de croazieră, care o va plimba pe Marea Mediterană.

Așadar, la sfârșitul lunii septembrie, vedeta TV a pus la cale o călătorie pe vasul Celebrity Edge și va include opriri în Spania, Franţa şi Italia (oraşele Valencia, Ibiza, Portofino, Ajaccio, Florenţa şi Roma), în perioada 23-30 septembrie.

Citește și Ce talent ascuns are Andreea Esca. S-a filmat așa cu fiul ei și a pus imaginile pe net

Știrista Pro TV a dat lovitura în afaceri

Prima oprire a vasului de croazieră va fi la Barcelona, unde turiștii vor putea vedea principalele atracții ale orașului spaniol. Grupul Andreei Esca va avea ocazia să vadă lucrările lui Gaudi, Sangria, bulevardul La Rambla, Castelul Santa Florentina, muzeele celebre și multe altele.

Potrivit jurnalistei TV, afacerea îi merge bine, dacă vorbim de suma pe care a scos-o din vânzarea biletelor pentru călătoria cu vasul de croazieră. Deși recunoște că organizarea excursiei i-a dat bătăi de cap, totul a meritat, ținând cont de distracția care o așteaptă peste câteva zile.

„Am ieşit pe plus, sigur că da, da. Cred că nimeni nu-şi doreşte să facă lucruri în care să iasă pe minus. Important e să ieşim pe plus din punct de vedere al experienţei. Asta e cel mai important pentru mine. Să plece oamenii de pe croazieră, să se dea jos la Roma şi să zică wow, mi-a plăcut, a meritat tot deranjul”, a declarat Andreea Esca pentru Pagina de Media.

Vezi și Cum a fost revederea dintre Andreea Esca, Alexia și Aris Eram, abia întorși de la America Express. Ce spune vedeta Pro TV despre relația cu copiii săi

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023
5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *