Andreea Mantea are de tras de când a crescut fiul ei. „I se pune pe inimă”. Ce obișnuiește să-i facă David VIDEO EXCLUSIV

David pare că a preluat rolul de părinte și acum Andreea este cea care trebuie să îi dea socoteală

De când a devenit mamă, Andreea Mantea a decis să-l crească singură pe fiul ei și tot Universul ei să se învârtă în jurul lui. Chiar dacă au reușit să aibă o relație extraordinară, de când David a crescut, toată această dependență s-a întors împotriva ei. Prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii” de la Kanal D a dezvăluit în exclusivitate pentru EGO.ro că fiul ei a devenit mic „terorist” și că o trage toată ziua la răspundere.

Andreea Mantea, despre fiul ei: „Și-a luat aere de adult deja”

Andreea Mantea abia aștepta ca fiul ei să crească și să aibă și mai multe activități împreună, însă, ajuns la 8 ani, David nu mai este deloc băiețelul cu care se distra atunci când locuiau în Turcia.

„Îl am pe ecranul telefonului de când avea 3 ani și mă ceartă, îmi zice să schimb poza, că de ce o țin că acolo este atât de mic și parcă nu mai este el. Și când îl întreb ce poză să pun îmi dă tot felul de poze în care se strâmbă. Degeaba îi spun că nu pot să pun așa ceva, îmi zice că așa este el de acum”, ne-a declarat Mantea, completând că nu este pregătită pentru periada adolescentină și simte că fiu ei este cam precoce din acest punct de vedere.

„Și-a luat aere de adult deja. Mă ceartă când îl filmez. Mă controlează să vadă el dacă l-am filmat sau nu. Nu vrea să-l pozez sau să-l filmez, când nu este el îmbrăcat cum îi place. Mă depășește. Când îl întreb cum vrea să fie îmbrăcat se duce și își ia un tricou din ăla mototolit din coșul de rufe, alea murdare, îl pune pe el și este tare mândru și îmi dă voie să-i fac poză”.

 

„Mă ceartă că ce îmi trebuie mie să mă duc la club, de ce sunt decoltată”

Mai mult decât atât, David pare că a preluat rolul de părinte și acum Andreea este cea care trebuie să îi dea socoteală. Dacă la început i s-a părut amuzant și îi plăcea implicarea fiului ei, acum este conștientă de faptul că viitorul nu sună prea promițător.

„Mi-a scris și acum (n.r. la evenimentul de lansare a postului Kanal D2) că de ce nu am ajuns acasă. I-am zis că am un eveniment în această seară și mi-a comunicat că lui nu îi plac evenimentele astea, că sunt prea dese. Am mai avut noi o filmare la Kanal D, săptămâna trecută. Deci am lipsit săptămâna trecută și săptămâna asta și mi-a zis că nu-i plac, că sunt prea dese. I-am filmat un pic de aici și mi-a zis că ce gălăgie este și că nu crede că sunt la eveniment, crede că sunt în club. I-am filmat scena, cum vorbea domnul Ugur ( nr. Ugur Yesil CEO Kanal D) și îmi zice: Aaa, e șeful meu. Știți că el a jucat în serialul „Strada Speranței” și a zis că e șeful lui pe scenă și că mă crede”, a mai povestit Andreea Mantea pentru EGO.ro completând că David este extrem de atent la fiecare mișcare pe care aceasta o face.

Citește și Cum a descoperit Andreea Mantea că iubitul o înșală. Nu s-a sfiit să povestească: “Asta a fost cea mai dureroasă”

„Eu activez într-un MLM și în acest MLM sunt foarte multe fete. Aceste fete îl adoră, aceste fete vin la mine acasă și stăm până târziu, după ce ne facem treaba, și stăm vorbim, bârfim, povestim și ne place să ieșim. I se pune pe inimă. Ce îmi trebuie mie să mă duc la club, de ce sunt decoltată, de ce mă îmbrac nu știu cum, unde mă duc, cu cine vorbesc, cine îmi scrie. Numai așa este”.

„Am ajuns să fac lucruri pe care nu credeam că o să le fac vreodată de dragul lui”

Asta nu înseamnă că s-au inversat rolurile în casa lor și că fiul a luat locul părintelui, însă Andreea este dispusă să facă anumite compromisuri de dragul fiului ei, dar mai ales pentru fericirea lui. Totul însă în limita bunul simț și a disciplinei.

„Mamă permisivă nu o să fiu niciodată, să fie clar. Am ajuns să fac lucruri pe care nu credeam că o să le fac vreodată de dragul lui. Crede-mă pe cuvânt. Chiar nu mă gândeam că o să fac lucruri pe care le fac în prezent pentru el. Îmi este teamă de ce o să-mi ceară pe viitor. Dar mama este forță”, a mai declarat Andreea Mantea pentru EGO.ro.

Citește și Cum arată Andreea Mantea complet nemachiată: Vedeta a scăpat de acnee: „Tenul meu nu a arătat de foarte mult timp atât de bine”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Lovitură SUPREMĂ pentru Elena Udrea. Ce se întâmplă în închisoare
Continuă plecările din Antene! Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare nu mai apare pe post...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *