Andreea Mantea, nevoită să-și învețe fiul de 7 ani să-i facă injecții, ca să-i salveze viața EXCLUSIV

Vedeta Kanal D suferă de grave alergii alimentare, afecțiune pe care a moștenit-o și David, băiatul ei
Andreea Mantea, nevoită să-și învețe fiul de 7 ani să-i facă injecții, ca să-i salveze viața EXCLUSIV

În spatele zâmbetului pe care îl afișează, Andreea Mantea ascunde o adevărată dramă. Prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii”, de la Kanal D, ne-a declarat, în exclusivitate pentru Ego.ro, că suferă de alergii severe. Însă, cea mai mare suferință este aceea că fiul ei este nevoit să fie părtaș la problemele sale de sănătate. Boala de care suferă Andreea nu se vindecă, astfel că trebuie să urmeze un tratament tot restul vieții. În caz contrar, ar putea intra în șoc anafilactic.

Andreea Mantea suferă de alergii severe: ”Umblu cu pastilele după mine și cu pen-ul de epinefrină”

Imediat după nașterea fiului, Andreea Mantea s-a ales cu o boală autoimună, afecțiune care apare de cele mai multe ori din cauza stresului și are simptome pe cât se poate de neobișnuite. Din păcate, prezentatoarea TV se numără printre acei pacienți care au reacții destul de severe și a dezvoltat o sumedenie de alergii din cauza bolii.

Andreea a avut nevoie de câțiva ani ca să își dea seama cu adevărat de gravitatea bolii, astfel că în momentul de față o tratează cu foarte mare atenție. Însă, chiar și așa, există riscul de a suferi o reacție alergică severă, care îi poate pune viața în pericol.

„Umblu cu pastilele după mine și cu pen-ul de epinefrină ( n.r. injecție de adrenalină folosită ca tratament de primă linie pentru pacienții cu anafilaxie, un sindrom clinic care reprezintă cele mai severe reacții alergice sistemice). L-am învățat și pe David să le facă”, a declarat Andreea pentru EGO.ro. Vizibil afectată de situația în sine, vedeta Kanal D ne-a mărturisit că a trebuit să-și familiarizeze fiul cu astfel de situații, mai ales că și el i-a moștenit câteva dintre alergii. „El mă moștenește din păcate. Are și el alergii la multe alimente. Ne omoară chimicalele”.

A slăbit foarte mult: ”Mi-am pus o curea pentru că îmi cad pantalonii de pe mine”

În momentul de față, Andreea Mantea a reușit să-și țină afecțiunile sub control, iar boala se pare că și-a redus semnificativ din simptome. Au dispărut reacțiile adverse, a scăpat de kilogramele în plus, tenul ei arată din ce în ce mai bine, așa că acum prezentatoarea TV este într-o formă de zile mari.

Andreea Mantea, nevoită să-și învețe fiul de 7 ani să-i facă injecții
Andreea Mantea, nevoită să-și învețe fiul de 7 ani să-i facă injecții

„Am slăbit foarte mult. Mă laud singură. Azi mi-am pus o curea pentru că îmi cad pantalonii de pe mine. Acești pantaloni cad de pe mine, pantaloni care erau mulați, ca să înțelegi. În două luni am reușit cu dietă normală. Adică cu mâncat sănătos, ca să zic așa. Adică am eliminat din prăjeli, sucuri, dulciuri, făinoase și carbohidrați, adică îi mănânc pe ăia sănătoși”, ne-a mai declarat vedeta Kanal D. Bruneta încearcă să vadă doar partea plină a paharului și se gândește că această boală este doar un semn că trebuia să renunțe la obiceiurile nesănătoase, din punct de vedere alimentar, pe care le avea.

„Lăsând la o parte lucrurile acestea cu slăbitul să știi că am devenit și foarte alergică la multe lucruri și atunci cumva este un stil de viață sănătos. Eu oricum nu mai puteam să mănânc multe alimente. Am avut niște probleme de sănătate cu splina și îmi era greu să mănânc, a fost foarte greu. Nu mai pot mânca nimic din ce îmi plăcea foarte mult”.

A renunțat la găini și la cocoș, din cauza vecinilor: ”Nu știu ce așa deranj că o pasăre cântă „cucurigu”!”

La un moment dat, Andreea a încercat să mănânce doar produse bio, de la țară, însă vecinii nu prea au fost de acord cu dorințele prezentatoarei TV. Acum ceva vreme, la insistențele fiului ei, David, a adus acasă un cocoș, dar și două găini, care nu aveau doar rol de parteneri de joacă ai micuțului, ci și să aibă ouă proaspete la masă.

„N-am avut cum să păstrez găinile de țară pentru că am vecini ipocriți. Aveam niște găinușe și un cocoș, dar deranjam. Mă rog. Și ei mă deranjează pe mine, dar eu nu i-am deranjat pe ei. Nu știu ce așa deranj că o pasăre cântă „cucurigu”, dar mă rog. Aveam ouă proaspete. Făceau câte două pe zi că le puneam apă caldă și se ouau mai mult. Știu tot felul de trucuri, normal, că am crescut la țară. Le știu pe toate. Ce nu știu”, ne-a mai povestit ușor dezamăgită Andreea Mantea.


Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
8.3 71 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *