Andreea Mantea împlinește 36 de ani. Cum arăta și cu ce se ocupa până să ajungă celebră: “Câștigam în câteva zile cât într-o lună întreagă”

Vedeta a lucrat o perioadă în lumea modellingului

Andreea Mantea împlinește astăzi 36 de ani. Cum a ajuns vedeta să fie una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV și cu ce se ocupa înainte de a lucra în televiziune.

Andreea Mantea împlinește 36 de ani. Cu ce s-a ocupat înainte de a intra în televiziune

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi. În prezent vedeta este moderatoarea show-ului Casa Iubirii de la Kanal D. Cum ce se ocupa Andreea Mantea înainte de a lucra în televiziune?

Andreea Mantea a studiat la Facultatea de Relații Economice Interne și Internaționale, iar ulterior a activat o perioadă în lumea modellingului.

„După ce am prins câteva joburi și mi-am dat seama că în felul acesta câștigam în câteva zile cât într-o lună întreagă de servit la masă, mi-am zis că asta vreau să fac. Tocmai începea anul școlar, așa că am renunțat la postul de la restaurant și-am rămas numai cu slujba de model”, a spus Andreea Mantea despre perioada în care a fost model.

În anul 2005 a avut primul contact cu televiziunea, atunci când a început să lucreze ca reporter. Ulterior a devenit prezentatoare TV și are deja zeci de emisiuni pe care le-a moderat: Mireasă pentru fiul meu, Te vreau lângă mine, Nuntă cu surprize, Puterea dragostei, Trăiri alături de Andreea Mantea, O nouă șansă și multe altele.

De asemenea, în plan personal Andreea Mantea se simte o femeie împlinită. Prezentatoarea TV are un băiețel pe nume David, care o face să se simtă mândră și fericită în fiecare zi.

Andreea Mantea
Andreea Mantea și fiul ei, David

Ce spune Andreea Mantea în ziua în care împlinește 36 de ani

Andreea Mantea a primit o mulțime de mesaje cu felicitări și urări încă de dimineață. O prietenă apropiată i-a făcut cadou un tablou în care apare ea și fiul său, David. De asemenea, vedeta a primit și flori.

Cu o zi înainte, când încă avea 35 de ani, Andreea Mantea a publicat un scurt filmuleț în care vorbește despre ceea ce își dorește de la vârsta de 36. Cu zâmbetul pe buze, prezentatoarea TV este pregătită pentru un nou an.

„Un an nou începe! Să fie cu sănătate, multe zâmbete, bunătate, fericire, iubire, realizări, dorințe și rugăciuni ascultate și îndeplinite! …și un strop de magie la nevoie! Așa să fie! Vă mulțumesc din toată inima și din tot sufletul pentru urări și mesaje! Sunteți minunați!”, a spus Andreea Mantea cu o zi înainte de aniversarea ei.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.