Andreea Marin a reușit să schimbe legea pentru persoanele cu dizabilități. Anunțul făcut de vedetă după 10 ani. „Nu îmi doresc să nu mai am emoții” VIDEO EXCLUSIV

"Dacă fiecare categorie ar avea drepturile respectate, am trăi cu toții într-o lume mai corectă"

Pentru Andreea Marin a devenit deja o tradiție organizarea Galei Atipic Beauty de la Palatul Parlamentului. Acest eveniment este proiectul de suflet al vedetei și de 10 ani încearcă ca oamenii cu dizabilități să fie priviți ca oameni normali, care pot construi multe în viață. Andreea Marin a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că în mare parte și-a atins toate obiectivele propuse, însă misiunea ei nu s-a terminat, ci în continuare va face tot ce în stă în putere.

Andreea Marin: „În primul rând am reușit să schimbăm o lege în țara asta”

Încă de la prima ediție a Galei Atipic Beauty, Andreea Marin a încercat să puncteze faptul că dizabilitatea nu împiedică un om să trăiască frumos și demn. De aceea în cadrul evenimentului, pe scena amenajată la Palatul Parlamentului, au defilat alături de vedete susținătoare a campaniei și persoane în scaunul cu rotile. Acest eveniment își atinge scopul din ce în ce mai mult și evoluează de la un an la altul.

„În primul rând am reușit să schimbăm o lege în țara asta. Pentru persoanele cu dizabilități. În al doilea rând lumea este mai echilibrată. Dacă fiecare categorie ar avea drepturile respectate, am trăi cu toții într-o lume mai corectă, mai echilibrată, într-o țară mai civilizată, așa cum ne-o dorim. Nu? Și nu în ultimul rând oamenii aceștia au niște povești sensibile pe de-o parte, dar extraordinare pe de altă parte. Au realizări de invidiat. Te și întrebi cum au putut să facă atât de multe lucruri. Veți afla niște povești în seara aceasta care vă vor lăsa uimiți pentru că nu ai cum să nu te întrebi când ai ei timpul, imaginația, forța să facă. Să miște munții. Asta este lecția. Avem o comunitate care a crescut frumos”, a povestit Andreea Marin pentru EGO.ro despre rezultatele pe care le-a obținut de când a demarat acest proiect alături de Magda Coman.

Citește și Relația specială pe care Andreea Marin o are cu fiica ei, Violeta. Ce fac în fiecare dimineață: „E frumos să trecem prin viață împreună, prietene” VIDEO EXCLUSIV

Violeta și fratele ei, Radu Ștefan, i-au fost alături

Ca în fiecare an, Andreea Marin a fost amfitrioana evenimentului și, deși nu este pentru prima dată în această postură, iar cei din jurul ei sunt prieteni și oameni dragi ei, vedeta pășește în continuare cu lacrimi în ochi și emoție în glas.

„Nici nu îmi doresc să nu mai am emoții. Eu cred că în momentul în care aș ajunge să nu mai am emoții, nu mai transmit emoții. Și atunci care este rolul meu?”, ne-a mai spus Andreea Marin, care de această dată a avut și mai mari emoții căci pe scenă a urcat fiica ei, Violeta, alături de fratele ei Radu Ștefan.

Violeta Marin Bănică pentru prima dată într-o defilare

Dacă Radu Ștefan Bănică este un obișnuit al evenimentelor organizate de Andreea Marin, în special Gala Atipic Beauty, pentru Violeta, fiica Andreei Marin cu Ștefan Bănică Jr. a fost prima dată când a pășit pe scena special amenajată.

Dacă până acum își încuraja mama din public, de această dată a vrut să ia parte la întreg evenimentul, nu doar din culise. Se știe prea bine că de când a crescut, Violeta își ajută mama la tot felul de proiecte și este unul dintre voluntarii pe cinste care se implică ori de cât ori Andreea Marin are nevoie de ajutor în diverse campanii umanitare și nu numai.

Citește și Andreea Marin, imagine rară de la 19 ani. Cum arăta vedeta când a participat la Miss România. Apariție de senzație

 

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8.8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *