Andreea Marin, apariție absolut fermecătoare. Rochia care i-a pus perfect în evidență silueta, după ce a slăbit. Fanii au fost cuceriți: ”Superbă!”

Vedeta i-a dat pe spate pe fani!

Andreea Marin a făcut senzație în mediul online, după ce s-a pozat într-o rochie foarte elegantă. După cum știm deja cu toții, celebra prezentatoare de televiziune a slăbit spectaculos, iar acum atrage toate privirile cu noua siluetă. Iată cum arată ținuta cu care s-a afișat vedeta pe platformele sociale. Fanii nu au contenit cu laudele la adresa ei!

Andreea Marin a atras toate privirile la un eveniment

În vârstă de 49 de ani, Andreea Marin este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare TV de la noi din țară. De asemenea, ea este un adevărat model de eleganță pentru femeile din România. Recent, moderatoarea și-a făcut apariția la un eveniment și a atras toate privirile celor prezenți.

Frumoasa vedetă a îmbrăcat o rochie superbă, de culoare aurie, lungă, cu umerii goi și un decolteu în formă de inimă. Ținuta a arătat spectaculos și i-a pus în evidenţă silueta subţire, cu care fosta zână a surprizelor se mândrește de ceva timp.

Andreea Marin, aparitie absolut fermecatoare
Andreea Marin

Internauții au apreciat apariția vedetei

Pe rețelele sociale, Andreea Marin a postat câteva fotografii de la eveniment, iar fanii săi au remarcat imediat cât de bine îi vine rochia. Așa cum era de așteptat, aceștia nu au ezitat să îi facă o mulțime de complimente preferatei lor.

”Stilată, rafinată, decentă, frumoasă și al naibii de deșteaptă, impecabilă la propriu și la figurat, nu mai am cuvinte cum să descriu femeia, mama Andreea Marin. Te iubesc și mereu ești o bucurie pentru mine atunci când te văd!”, i-a scris o fană prezentatoarei TV.

”Superbă!”, a precizat un alt internaut.

”Distinsă, frumoasă, elegantă, deșteaptă!”, a transmis un alt utilizator online.

Citește și Cum se menține Andreea Marin după ce a ajuns la silueta din liceu. Vedeta a slăbit 20 de kilograme și poartă cu trei măsuri mai puțin!

Poartă aceeași mărime la haine ca și fiica sa

Andreea Marin a slăbit mai mult de 20 de kilograme și a ajuns la o siluetă de invidiat. De curând, vedeta a mărturisit că a ajuns acum să poarte hainele fiicei sale, Violeta, în vârstă de 16 ani.

”Înainte purtam la haine mărimea 44-46, iar acum am ajuns la măsurile 38-40, în funcție de croiala vestimentațiilor. Am slăbit trei numere.

Ca să fiu sinceră, acest sacou pe care îl port acum pe mine cu această curea, îl port așa pentru că este foarte larg. Se și observă, de altfel, acest lucru.

Suntem fete, ne place schimbul de haine. Facem schimb de haine, dar și de impresii, ca fetele. Violetei îi vin acum hainele mele din liceu și e plăcut să vezi asta. Îmi place că am ajuns la greutatea de odinioară”, a declarat prezentatoarea, conform viva.ro.

Citește și Cum a reușit Andreea Marin să-și revină după momentele de cumpănă: “M-a ridicat”. Ce i-a fost aliat de nădeje în perioadele grele!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *