Andreea Marin, cea mai dură lovitură din partea primului ei soț. Cu cine a înșelat-o Cristian Gheorghiță

Vedeta s-a căsătorit prima dată la 21 de ani

Scris de: Daoud Andra

22 Feb. 2024

Andreea Marin și-a găsit fericirea alături de omul de afaceri Adrian Brâncoveanu, cu care formează un cuplu de câțiva ani. De-a lungul timpului, a trecut însă prin câteva dezamăgiri în dragoste și prin trei mariaje eșuate. De ce s-a despărțit vedeta de primul ei soț? A suferit mult din cauza lui.

Andreea Marin, înșelată de primul soț?

De-a lungul timpului, ”zâna surprizelor” a avut parte de câteva surprize neplăcute din partea bărbaților cu care a format un cuplu. Deși cea mai mediatizată relație a ei a fost cea cu Ștefan Bănică Jr., nu el a fost primul soț al vedetei. Andreea Marin s-a căsătorit pentru prima dată când era foarte tânără, cu un bărbat pe nume Cristian Gheorghiță. Avea 21 de ani când a spus pentru prima dată ”Da”, însă mariajul a durat doar trei ani.

Citește și: Andreea Marin, super mândră de fiica ei. Cum a apărut Violeta într-o conferință internațională de top la Palatul Parlamentului FOTO

Se pare că bărbatul cu care vedeta pornise la drum pentru a întemeia o familie i-a fost infidel. Acesta s-ar fi îndrăgostit de o colegă, motiv pentru care prezentatoarea a ales să divorțeze de el, după cum a povestit, în urmă cu ceva timp, o prietenă a sa. Tot ea a spus că Andreea Marin a suferit enorm în urma divorțului.

”Unul din cele mai dificile momente din viață ei a fost despărțirea de soțul ei, Cristi. A fost aproape distrusă. Lumea pe care și-o clădise alături de bărbatul pe care-l iubea se prăbușise. Brusc, viața părea să-și fi pierdut orice sens. Realizările profesionale păreau inutile atâta timp cât nu împărtășea satisfacțiile cu persoana iubita. Ce a ajutat-o să depășească această perioada grea a fost dragostea ei pentru viață”, mărturisea Ana Maria Ilac, o prietenă apropiată a Andreei Marin, pentru WowBiz, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Cum a slăbit Andreea Marin 17 kilograme, de fapt: “Am scăzut de la L la M și chiar S”. Mai are puțin și ajunge la dimensiunile din liceu

Andreea Marin, cea mai dură lovitură din partea primului ei soț. Cu cine a înșelat-o Cristian Gheorghiță1
Cristian Gheorghiță, primul soț al Andreei Marin

Ce spune vedeta despre primul soț

La rândul său, Andreea Marin a vorbit în câteva ocazii despre viața sa personală. Potrivit acesteia, motivul care a dus la separarea de primul soț a fost acela că aveau planuri și ambiții diferite. În timp ce ea începuse munca la ”Surprize, surprize”, el se axa pe studii, iar distanța a făcut ca relația lor să nu reziste.

Citește și: Dana Budeanu o acuză pe Andreea Marin că este mincinoasă. Dezvăluirea ei a stârnit multe semne de întrebare: “Zâna v-a spart”

”Această despărțire a noastră a venit într-un moment în care eu eram prea fragedă, nu eram destul de matură și în același moment am început munca nebună la ‘Surprize’, am simțit o singurătate. M-am simțit singură. N-am făcut față acestei distanțe. De iubit ne iubeam în continuare, dar aveam nevoie de omul acela lângă mine. El n-a făcut nimic rău, dar a avut niște studii, un master de urmat, cu care am fost amândoi de acord și, practic, n-am făcut față.”, spunea Andreea Marin, în urmă cu ceva timp.

Cei doi au divorțat în anul 1998, iar bărbatul și-a refăcut viața alături de o femeie pe nume Alina, alături de care care doi copii. Andreea Marin s-a căsătorit în 2006 cu Ștefan Bănică Jr., alături de care are o fiică, pe nume Violeta. După divorțul de acesta, din 2013, s-a recăsătorit, la scurt timp, cu medicul de origine turcă Tuncay Ozturk, de care a divorțat după patru ani.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *