Andreea Marin, cu decolteul la vedere în ipostaze neașteptate: “Nu vă lăsați păcăliți de imagini”

Imaginile cu vedeta i-au dat gata pe internauți!

Andreea Marin și-a uimit, de curând, fanii din mediul online. Fosta Zână a Surprizelor a publicat, pe contul ei de Facebook, un videoclip din vacanță. Superba și îndrăgita vedetă apare îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, care îi scoate în evidență atuurile fizice, în special bustul frumos și picioarele lungi și fine.

Andreea Marin s-a afişat cu decolteul la vedere, iar fanii au rămas uimiți

Andreea Marin și-a surprins, recent, fanii cu o postare incendiară, în mediul online. Fumoasa prezentatoare TV s-a afișat într-un decolteu de-a dreptul amețitor, într-un videoclip din vacanță pe care l-a făcut public pe pagina ei de Facebook. Totodată, vedeta și-a etalat și picioarele lungi și subțiri.

Însă, iubita lui Adrian Brâncoveanu a ținut să le precizeze internauților că nu se mai află în Madeira, ci la birou. Însă, nostalgia a scos la iveală faptul că fostei Zâne a Surprizelor îi este tare dor de momentele în care se bucura de razele soarelui.

”Nu vă lăsați păcăliți de imagini, sunt în birou cu nasul în laptop și hârtii, dar visez încă la cele vreo 40 de grade Celsius în plus din insula primăverii, Madeira.

M-am încărcat pentru următoarea jumătate de an. S-avem spor și energie bună!”, a scris Andreea Marin pe Facebook, în dreptul videoclipului în cauză.

Citește și Andreea Marin, mai îndrăgostită ca niciodată. Cum s-a lăsat fotografiată alături de Adrian Brâncoveanu. Imaginile au cucerit fanii!

”Madeira mi-a oferit culoare, poftă de viață și de frumos”

Andreea Marin a mers în vacanță, în Portugalia, chiar de sărbători. Mai exact, fosta Zână a Surorizelor a vizitat Madeira, un arhipelag superb din Atlanticul de Nord, situat la vest de Maroc. Vedeta nu s-a bucurat singură de minunatele peisaje, ci împreună cu fiica ei, Violeta.

”Oriunde mă duc pașii în lumea largă, privirile îmi sunt mereu atrase de arhitectură, de uși, de ferestre, de forme, culori și texturi, de povestea pe care o spune fiecare detaliu în parte, de ce se ascunde dincolo de aparenta sa.

Caut să descifrez sentimentele celor ce le-au creat, sculptat sau pictat în clipele lucrului lor. (…) Niciodată nu știi ce e dincolo de o poartă închisă – lumină, întuneric, miros de paine caldă sau o veste grea?

Și până nu deschizi fereastra către lume, cum poți afla ce schimbă într-o clipă-n tine un orizont însângerat sau răsăritul cald – lumina blândă a zorilor ce-aduc cu ele speranța unui nou început?

Madeira mi-a oferit culoare, poftă de viață și de frumos, deși insula veșnicei primăveri a cunoscut si povara vremurilor întunecate. Dar știe să se bucure azi de lumină și să prețuiască viața, așa cum e ea!”, a scris Andreea Marin despre călătoria ei în Madeira.

Citește și Adevăratul motiv pentru care Andreea Marin refuză să se mărite cu Adrian Brâncoveanu. Mărturisiri incredibile după 6 ani de relație!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a făcut Andreea Antonescu cu toate hainele din perioada Andre
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *