Adevăratul motiv pentru care Andreea Marin refuză să se mărite cu Adrian Brâncoveanu. Mărturisiri incredibile după 6 ani de relație

Vedeta a spus tot!
Adevăratul motiv pentru care Andreea Marin refuză să se mărite cu Adrian Brâncoveanu. Mărturisiri incredibile după 6 ani de relație

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 6 ani. În brațele diplomatului, fosta prezentatoare TV și-a găsit linitea și fericirea. Cu toate acestea, cei doi ezită să facă pasul cel mare și meragă de mână în fața altarului. Zâna Suprizelor a vorbit recent despre acest aspect și a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care ea și iubitul ei nu se căsătoresc.

Adevăratul motiv pentru care Andreea Marin refuză să se mărite cu Adrian Brâncoveanu

După trei mariaje eșuate, Andreea Marin și-a găsit liniștea în brațele lui Adrian Brâncoveanu, un bărbat discret cu o carieră impresionantă în domeniul diplomației.

Cei doi formează un cuplu de mai bine de 6 ani și pare că fosta prezentatoare TV traversează cea mai fericită perioadă a vieții sale, alătui de iubitul ei.

Citește și: Andreea Marin, ravisantă de Anul Nou. Imaginea senzuală i-a încântat pe toți, cum a apărut pe internet

Vedeta a recunoscut că între ea și partenerul ei nu a fost dragoste la prima vedere, însă ceea ce i-a unit cel mai tare a fost faptul că ambii treceau la vremea respectivă prin situații dificile.

”Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut în momente dificile amândoi. Poate că durerea a fost cea care ne-a unit. Nu aveam de unde să știm ce va fi.”, a declarat Andreea Marin, pentru Antena Stars, relatează spynews.ro.

S-au apropiat treptat unul de celălalt, iar acum legătura dintre ei este mai solidă ca oricând. Andreea Marin recunoaște că partenerul ei este persoana potrivită pentru ea.

”Ascultându-ne ne-am dat seama că avem multe lucruri în comun. Mi-am dat seama că avem multe lucruri în comun și viziuni asemănătoare. Ne ajutam reciproc. Suntem potriviți unul pentru celălalt”, a continuat vedeta.

Deși între ei nu a fost dragoste la prima vedere, ”Zâna Surprizelor” mărturisește că în timp și-au dat voie să se cunoască și și-au deschis sufletul unul față de celălalt.

Andreea Marin a trecut prin mai multe dezamăgiri în dragoste, însă simte că de această dată a făcut alegerea cea mai bună pentru sufletul ei.

Ce părere are Andreea Marin despre căsătorie

După divorțul de Ștefan Bănică Jr., vedeta s-a căsătorit cu Tuncay Ozturk, dar relația lor nu a funcționat așa cum spera, așa că au ajuns la divorț.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Andreea Marin a divorțat de Ștefan Bănică Jr. ”Aș vrea ca oamenii să știe”. A dezvăluit după ani buni de la despărțire

„Nu e ceva în care să nu fi crezut vreodată (n.r. – căsătoria). Una e să n-ai o potrivire și să n-ai norocul ăsta și alta e să crezi sau să nu crezi într-o instituție. Cred în treaba asta, dar nu este neapărat necesară la vârsta mea. Am trecut prin multe… nu e o treabă care să țină neapărat legați oamenii”, a spus Andreea Marin.

Vedeta a continuat spunând că în ziua de astăzi, cuplurile ajung să se despartă mult mai repede decât în trecut din cauza anumitor ”interese” ale partenerilor.

”În ziua de azi, lucrurile sunt altfel decât atunci când erau părinții noștri, bunicii. Ei se luau pentru o viață și era frumos să-i vedem de mână la 70-80 de ani. În ziua de astăzi, oamenii sunt mult mai orientați spre interese care, în loc să-i unească, uneori îi dezbină. De aceea se întâmplă ce se întâmplă”, a punctat vedeta.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Ce scrie, de fapt, pe cel mai scump șervețel din lume. S-a vândut cu peste...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
5 zodii primesc o energie astrală demnă de a lumina un oraș întreg. Fiți pregătiți...
Este timpul ca toate zodiile să-și reevalueze viața: Predicții fără precedent pentru toate cele 12...
Pentru 5 zodii, visele de bogăție devin realitate
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *