Andreea Marin, ravisantă de Anul Nou. Imaginea senzuală i-a încântat pe toți, cum a apărut pe internet

Ținuta care i-a pus în valoare noua siluetă

Scris de: Daoud Andra

01 Jan. 2024

Andreea Marin este din ce în ce mai prezentă atât pe micile ecrane, cât și pe rețelele de socializare în ultima vreme. Cu ocazia Revelionului, vedeta nu a ratat ocazia de a le transmite un mesaj celor care o urmăresc pe internet. Cum a apărut de Anul Nou și unde au putut-o vedea românii la trecerea dintre ani.

Ținuta cu care Andreea Marin și-a cucerit fanii de Revelion

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Are o comunitate de fani care îi urmăresc fiecare mișcare în mediul online și pe care îi ține la curent cu tot ce face. Cu ocazia Anului Nou, vedeta a postat o fotografie cu ea, de la un shooting, și un mesaj pentru cei care o apreciază.

Citește și: Andreea Marin și iubitul ei, surprinși într-o ipostază romantică. Rar sunt văzuți așa, ce mesaj special a transmis Adrian Brîncoveanu

Îmbrăcată cu o rochie neagră, foarte elegantă, cu umerii goi, Andreea Marin și-a pus în valoare noua siluetă, după ce a pierdut aproximativ 15 kilograme anul acesta. A asortat un machiaj clasic și o coafură retro și a scris în dreptul imaginii:

”Privește cu speranță spre lumina anului ce vine, dar și către ce e bun făcut din trecut. Încarcă-te cu energia pozitivă de care fiecare dintre noi are nevoie. Ai grijă de tine, minte, trup și suflet! Să-ți fie bine!”

Andreea Marin, ravisantă de Anul Nou. Imaginea senzuală i-a încântat pe toți, cum a apărut la trecerea dintre ani
Fotografia postată de vedetă pe internet (Foto: Alex Gâlmeanu)

Ipostază inedită la Protevelion

În noaptea dintre ani, românii au putut să o vadă pe Andreea Marin la Pro TV, în programul special de Revelion, prezentat de Pavel Bartoș și Raluka. Vedeta a purtat două ținute care i-au pus în valoare noua siluetă: o rochie verde închis și una roșie, ambele cu paiete.

Surpriza serii a venit în momentul în care Andreea Marin a urcat pe scenă pentru a cânta o melodie în limba italiană, alături de fostul fotbalist român Florin Răducioiu. Muzica nu este un domeniu străin pentru Andreea Marin, care știe să cânte la pian. Mai mult decât atât, fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr., Violeta, a moștenit această pasiune, iar obiceiul de a cânta împreună cu mama ei s-a transformat într-o tradiție de sărbători.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Andreea Marin a divorțat de Ștefan Bănică Jr. ”Aș vrea ca oamenii să știe”. A dezvăluit după ani buni de la despărțire

”Cântăm la pian cu drag împreună, acum fiica mea a crescut și cântă minunat.”, a spus Andreea Marin, într-un interviu acordat în luna decembrie, pentru revista Unica.

Violeta a fost protagonista unui moment special, tot în luna decembrie, de data aceasta alături de tatăl ei. Adolescenta și-a însoțit tatăl la concertele tradiționale de Crăciun, de la Sala Palatului, și l-a acompaniat la pian, în timp ce acesta a interpretat o melodie compusă împreună cu ea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu mai apare Ramona Olaru la Neatza
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *