Andreea Marin, în cea mai scurtă rochie neagră purtată vreodată! Galerie foto impresionantă cu vedeta

Cum au reacționat cei care au văzut-o

Scris de: Daoud Andra

25 Mar. 2024

Andreea Marin a ajuns la greutatea dorită și își etalează silueta în ținute care mai de care mai provocatoare. După ce a dat jos 20 de kilograme, pe parcursul ultimului an, fosta prezentatoare poartă haine îndrăznețe, care îi pun în valoare noile forme. Cum a apărut recent, într-o rochie neagră, scurtă. Fanii au fost cuceriți de atitudinea ei.

Andreea Marin, strălucitoare într-o rochie scurtă

De când a revenit la silueta care a consacrat-o, fosta zână a surprizelor poartă tot felul de ținute elegante și provocatoare, în același timp. Dacă de obicei optează pentru rochii sau fuste de lungime medie sau până în pământ, de data aceasta vedeta și-a surprins fanii cu o alegere atipică.

Andreea Marin a făcut un pictorial pentru o revistă celebră și a publicat pe conturile de socializare câteva imagini de la making of. În fotografiile realizate de Alex Gâlmeanu, fosta prezentatoare TV a îmbrăcat o rochie neagră, scurtă, care i-a pus în valoare perfect picioarele tonifiate.

Citește și: Cum arată Andreea Marin în colanți, după ce a slăbit 20 de kilograme. Imaginile cu vedeta fac furori pe internet

Rochia are un detaliu argintiu în zona gâtului, iar Andreea Marin a asortat și o pereche de sandale negre. În ceea ce privește accesorizarea, vedeta a optat pentru o coafură cu bucle retro și un machiaj clasic: smokey eyes și ruj roșu.

”Frumoasă! Ești exemplul că se poate și fără operații și alte tâmpenii”, ”Felicitări pentru finețe și atitudine”, ”Într-adevăr, așa arată o divă! Impecabilă”, ”Ai fost mereu o frumoasă, dar se pare că anii acționează invers la tine”, ”Ești o frumusețe rară și o inteligență sclipitoare” – au fost câteva dintre reacțiile celor care o urmăresc pe Instagram, la vederea imaginilor.

Citește și: Andreea Marin se mândrește cu noua siluetă fără cusur. Cum a apărut pe internet, reacția fanilor e virală: ”Incredibil, bravo!”

Vedeta și-a cucerit fanii cu această rochie

”Am acum greutatea din liceu”

Andreea Marin a povestit, în urmă cu puțin timp, în exclusivitate pentru EGO.ro, că are de gând să se oprească din slăbit. Vedeta a pierdut în greutate după ce medicul a sfătuit-o să facă o schimbare, iar după 20 de kilograme date jos, are de gând să se oprească. Va păstra însă principiile alimentare după care s-a ghidat, astfel încât să se mențină și să nu pună la loc kilogramele pierdute.

”Eu am pierdut deja 20 de kilograme și nu am de gând să mai continui! Am acum greutatea din liceu și mi se pare nesănătos să merg mai departe. Am oprit procesul de slăbire și am învățat niște reguli bune! Cu această ocazie, îmi propun să păstrez pentru tot restul vieții mele un stil de viață sănătos! Dacă tot am trecut prin acest proces, am înțeles ce este bine, ce nu este bine, ce îmi place, ce mi se potrivește și ce nu! Încerc să respect aceste principii”, a declarat Andreea Marin, într-un interviu pentru EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
5.9 28 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • La ea proverbul „poale lungi si minte scurta” trebuie modificat, amandoua sunt FOARTE SCURTE….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *