Câți bani primește lunar fiica Andreei Marin de la Ștefan Bănică Jr. Cât este pensia alimentară pentru Violeta

Și fratele ei a primit o sumă asemănătoare

Scris de: Daoud Andra

21 Apr. 2024

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au trăit o frumoasă poveste de dragoste și au fost căsătoriți timp de 7 ani. Cei doi au împreună o fiică adolescentă, care în momentul divorțului, a rămas în grija mamei sale. Astfel, actorul a fost nevoit să îi plătească o pensie alimentară care nu este deloc mică.

Câți bani primește Violeta de la Ștefan Bănică Jr., ca pensie alimentară

În anul 2013, Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin au decis să pună capăt mariajului. Cei doi erau căsătoriți de 7 ani în momentul respectiv și o aveau împreună pe Violeta, care a rămas alături de mama ei. Fiica celor doi avea 6 ani în momentul în care părinții ei s-au separat.

Potrivit legii, Ștefan Bănică Jr. a început să îi plătească pensie alimentară Andreei Marin, pentru creșterea fiicei lor. Potrivit cancan.ro, suma pe care vedeta o încasează lunar de la fostul soț, pentru fiica lor, nu este mică deloc. Valoarea pensiei alimentare achitate de Bănică Jr. se pare că ar ajunge la 1.500 de euro pe lună, potrivit sursei menționate.

Vezi și: Ce talent inedit are fiica Andreei Marin: „Întâmplarea fericită este că i-a plăcut”. Vedeta a dat-o de gol, ce obișnuiește să facă Violeta în fiecare zi VIDEO EXCLUSIV

Mai mult, aceeași sumă i-ar fi achitat-o și Cameliei Constantinescu, după separarea de ea, până când fiul lor, Radu Ștefan, a împlinit 18 ani. În prezent, băiatul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr. este pe picioarele lui și nu mai trebuie să fie întreținut de părinți.

Fiica lui Stefan Banica Jr, aparitie ravisanta 4
Violeta și tatăl ei, pe scenă

Ce sfat important a primit Violeta de la părinții ei

Violeta Bănică are în prezent 17 ani și are o relație apropiată cu ambii părinți, dar și cu frații ei vitregi. Adolescenta se înțelege bine cu Radu Ștefan, fratele ei mai mare, dar și cu Alexandru, fiul lui Ștefan Bănică Jr. și al Laviniei Pîrva. Violeta a început să apară din ce în ce mai des în spațiul public, iar părinții ei i-au dat sfaturi prețioase, după cum a povestit chiar ea.

Vezi și: Violeta Bănică are un program încărcat la 16 ani. Ce face fiica Andreei Marin atunci când nu apare la TV: “Nu mă deranjează!” VIDEO EXCLUSIV

„Nu am fost niciodată constrânsă într-un set de reguli, dar în același timp mi-au zis să am grijă pentru că trebuie să construiesc o imagine. Nu înțelesesem ce înseamnă până recent! E important să fii perceput ca o persoană serioasă care este implicată în societate.

Asta mi-au spus de când eram mică și abia acum înțeleg! Îți deschide foarte multe oportunități. Este important să fii tu, cine ești în viața reală, și pe social media, dar și în aparițiile de la televizor. Pur și simplu să fii natural într-un mod OK”, a spus Violeta Bănică, într-un interviu pentru EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum și-a cunoscut Cătălin Nicolau soția
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *