Andreea Marin, mărturisiri emoționante după 5 ani de iubire cu Adrian Brâncoveanu. Ce a dezvăluit vedeta despre planurile lor de viitor

Nu cu mult timp în urmă, fosta prezentatoare de televiziune a făcut dezvăluiri uimitoare despre planurile sale de viitor

Scris de: Dana Cazacu

18 Aug. 2022

Andreea Marin, mărturisiri emoționante după 5 ani de iubire cu Adrian Brâncoveanu. Ce a dezvăluit vedeta despre planurile lor de viitor

De câțiva ani de zile, Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu. Nu cu mult timp în urmă, fosta prezentatoare de televiziune a făcut dezvăluiri uimitoare despre planurile sale de viitor. De asemenea, vedeta a vorbit și despre relația pe care o are cu partenerul săi de viață.

Andreea Marin, mărturisiri emoționante după cinci ani de relație cu Adrian Brâncoveanu

În cadrul unui interviu pentru revista VIVA!, Andreea Marin a vorbit deschis despre relația sa cu Adrian Brâncoveanu. Deși există o diferență de 10 ani între ei, Andreea și Adrian se simt extraordinar de bine împreună. Totodată, vedeta a dezvăluit cum reușesc să treacă peste greutățile din cuplu și care este secretul relației lor.

După cum spune chiar Andreea, dragostea este mai presus de toate, iar prin iubire pot trece de momentele grele pe care le întâmpină.

„Cu de toate. Cu iubire, cu momente de neuitat, cu greutăți depășite. Să ne dea Dumnezeu sănătate să le ducem pe toate mai departe, cu dragoste!”, a declarat Andreea Marin, potrivit viva.ro.

Ce părere are Andreea Marin despre diferența de vârstă

După cum am menționat și anterior, între Andreea și Adrian există o diferență de 10 ani. Fiind întrebată cum percepe această diferență, vedeta a precizat că nu au considerat-o niciodată ca fiind un impediment. Conform spuselor Andreei, ei se înțeleg extraordinar de bine și își trăiesc viața fără să țină cont de părerile celor din jur.

„Nu simțim diferența de vârstă, nu ne-a incomodat niciodată și nu suntem oamenii care să trăiască încercând să fie pe placul altora. Trăim cum considerăm noi că e bine și cum simțim, cu respect față de cei din jur”, a mai spus Andreea Marin.

Totodată, fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a dezvăluit și ce planuri de viitor are alături de partenerul său de viață. Se pare că amândoi sunt fascinați de Italia și vizitează această țară ori de câte ori au ocazia. Ba chiar mai mult de atât, ziua de naștere a lui Adrian o vor sărbători în Italia, aceasta devenind un fel de tradiție pentru ei.

Andreea Marin, mărturisiri emoționante după 5 ani de iubire cu Adrian Brâncoveanu
Andreea Marin, mărturisiri emoționante după 5 ani de iubire cu Adrian Brâncoveanu

Ce pasiuni au în comun

În ceea ce privește pasiunile pe care le împărtășesc cei doi, vedeta susține că amândoi sunt pasionați de „călătorie, credința care ne leagă de Divinitate și între noi, pasiunea pentru designul de interior, pentru animale, pentru viața sănătoasă… Și multe altele”.

În concluzie, Andrea Marin și Adrian Brâncoveanu par să se înțeleagă de minune, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei. Una dintre cele mai îndrăgite vedete autohtone este foarte fericită alături de partenerul său de viață.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7.1 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *