Nicoleta Nucă, totul despre nunta pe care o va organiza în Italia: ”Ambii suntem baptiști. O să meargă cu noi și pastorul, ne dorim să fie acolo” EXCLUSIV

Nicoleta Nuca și Alex Ursache nu se grăbesc să devină părinți: ”Nu suntem suficient de maturi!”
Nicoleta Nucă, totul despre nunta pe care o va organiza în Italia: ”Ambii suntem baptiști. O să meargă cu noi și pastorul, ne dorim să fie acolo” EXCLUSIV

Nicoleta Nucă este una dintre cele mai bune voci din România. Cântăreața, care trăiește o frumoasă poveste de dragoste, alături de iubitul ei, Alex Ursache, își dorește, în viitor, o nuntă atipică, organizată în Italia. Nicoleta ne-a mărturisit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că, la marele eveniment, va participa și pastorul lor din România: ”O să fie un preot baptist, protestant, mai bine spus. Ambii suntem baptiști”.

 Nicoleta Nucă, detalii despre viitoarea nuntă: “Nu ne grăbim, nu este ceva deja stabilit”

Nicoleta Nucă și Alex Ursache nu au fixat încă data nunții, care va avea loc în Italia. Iar solista chiar se bucură că nu simt în acest sens o presiune din partea familiei. De asemenea, ea nu este încă pregătită pentru a avea un copil. Frumoasa cântăreață susține că, momentan, preferă să se bucure doar de dragostea lor mare.

Ego.ro: Nicoleta, am aflat că vrei să îți faci nunta în Italia, cu 15 invitați.

Nicoleta Nucă: Da, acesta este planul, acum să vedem dacă reușim să punem la punct toate detaliile. Oricum, nu ne grăbim, nu este ceva deja stabilit. Încercăm să ne bucurăm de proces în sine, de faptul că oricum suntem foarte bine și așa, nu există din nicio parte presiune asupra noastră că trebuie să facem nunta. Clasicele presiuni cu care de obicei se confruntă multe cupluri sunt: „Când faceți nunta? Când faceți copii?”. La noi nu există treaba aceasta, ne bucurăm foarte mult de susținerea părinților și a prietenilor, având libertatea să facem evenimentul atunci când o să simțim că este momentul potrivit.

Nicoleta Nucă și iubitul
Nicoleta Nucă și iubitul

„O să meargă cu noi, bineînțeles, pastorul”

Dacă te măriți în Italia, cine va oficializa căsătoria? Un preot catolic sau unul creștin ortodox?

Nicoleta Nucă: Nici, nici. O să fie un preot baptist, protestant mai bine spus. Ambii suntem baptiști. O să meargă cu noi, bineînțeles, pastorul, cu care suntem foarte buni prieteni, ne dorim să fie acolo. O să plecăm frumos (n.r. din România) cu toată gașca. (râde) În general, toată gașca de invitați, în mare parte, o să vină de aici. Mai sunt doar părinții mei, mama mea este în Italia, tata este în Anglia, doar ei sunt de pe meleaguri străine.

În ce moment te-ai uitat la partenerul tău și ai zis: „Eu chiar îmi doresc să mă căsătoresc cu el!”?

Nicoleta Nucă: Cred că treaba aceasta se construiește în timp. Se întâmplă diverse situații care te fac să înțelegi că persoana cu care ești în momentul respectiv este de încredere și că ai putea să construiești un viitor împreună. Bineînțeles, contează să avem valori și viziuni comune cu privire la ceea ce ne dorim de la relația noastră, familia viitoare și obiectivele pentru viitor.

„Nu vreau să am copii doar pentru că așa zice societatea”

Când te vezi mămică?

Nicoleta Nucă: Destul de departe în viitor, aș zice. Nu mă simt pregătită pentru acest pas și nu vreau să am copii doar pentru că așa zice societatea. Dacă te-ai căsătorit, vezi Doamne, pac, trebuie să faci și copilul. Nu, trebuie să simțim ambii că este momentul potrivit și că suntem pregătiți din punct de vedere psihic și emoțional pentru a da viață unui copil. Cred că este foarte simplu să faci un copil, dar, ulterior, vine treaba complicată. Trebuie să îi oferi o educație pe măsură, posibilități pe măsură, iubire necondiționată. În momentul de față cred că ambii nu suntem suficient de maturi sau dispuși să ne împărțim iubirea pe care o purtăm unul celuilalt și cu o altă ființă. Cu siguranță, acest lucru o să vină la momentul potrivit și sunt sigură că o să fim părinți foarte buni.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce nu au făcut niciodată Ramona Olaru, Dani Oțil și Răzvan Simion
6.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *