Nicoleta Nucă nu se poate decide asupra rochiei de mireasă: „E posibil să mă vedeți și în teniși după ceremonie” EXCLUSIV

Când se simte copleșită, apelează la ajutorul unui specialist: „Merg și la psiholog, nu este o rușine asta”
Nicoleta Nucă nu se poate decide asupra rochiei de mireasă: E posibil să mă vedeți și în teniși după ceremonie EXCLUSIV

Nicoleta Nucă și logodnicul ei, Alex Ursache, urmează să facă pasul cel mare și să devină oficial o familie. Cei doi au ales ca ceremonia să aibă loc în Italia, într-un cadru restrâns, însă organizarea s-a oprit aici. Nicoleta a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că nu a ales deocamdată rochia de mireasă deoarece își schimbă preferințele de la o zi la alta. Tot ce știe este că vrea să apară în cea mai frumoasă zi a ei într-o piesă unicat, pentru care să aibă exclusivitate.

”E posibil să mă vedeți și în teniși după ceremonie”

Nicoleta Nucă a primit inelul de logodnă, anul trecut, iar acum se simte pregătită să îmbrace rochia de mireasă. Rochie pe care însă nu a ales-o deoarece își schimbă gusturile de la o zi la alta.

„Sunt destul de clasică la chestiile de genul acesta, dar adevărul este că nu știu încă cum va fi rochia. Nu mă pot hotărî pentru că oscilez dintr-o extremă în alta. Ba îmi doresc o rochie foarte-foarte simplă, lejeră, apoi am criza în care zic că nu, că vreau o rochie de regină, mulată, dar lucrată manual și bineînțeles să fie o piesă pe care absolut nimeni niciodată nu a mai avut-o și nu o să o mai aibă. În sensul în care îmi doresc o rochie care să fie făcută special pentru mine, cu interzicere să o mai copieze cineva”, a povestit Nicoleta pentru EGO.ro.

Alături de logodnoicul ei, Alex Ursache

Tot ceea ce știe legat de unul dintre cele mai importante evenimente din viața ei este că va fi unul restrâns și va avea loc în Italia, țară pe care o iubește enorm. Atât ea cât și Alex, logodnicul ei, nu sunt adepții tradițiilor, ci sunt de părere că evenimentul trebuie să fie unul în care atât ei cât și invitații să se simtă extraordinar.

„Nu suntem cu tradițiile de genul ăsta. De fapt nu suntem deloc tradiționaliști, ca să zic așa. Suntem pe relax, pe spontaneitate. Nu exclud nicio variantă. E posibil să mă vedeți și în teniși după ceremonie”.

„Mă inspiră iubirea și poveștile oamenilor”

Până la nuntă, Nicoleta se dedică carierei sale muzicale și se bucură enorm că au reînceput concertele și că poate să-și promoveze noua ei piesă „Nimeni nu-i perfect”.

„Deja începe să se miște treaba și mă bucură foarte mult. Îmi doream să reînceapă un pic mișcarea și agitația în viața noastră, a muzicienilor. Mă bucur efectiv”, ne-a mai declarat artista.

Încă de la lansare, Nucă a cântat despre dragoste, în toate felurile ei, mărturisind că în balade se regăsește cel mai tare. Cu atât mai mult cu cât îi și place să fie în jurul oamenilor și să le afle poveștile.

„Mă inspiră iubirea și poveștile oamenilor. Oamenii au mereu ceva de spus. Sunt un interlocutor foarte bun și un ascultător excepțional. Câtă modestie pe mine, dar adevărul este că sunt fix chiar așa. Adică, cel puțin în cazul prietenelor mele, sunt acolo pentru ele oricând și oricât au nevoie. Dacă ele au nevoie să își verse sufletul în palmele mele și eu să stau doar să le ascult, asta o să fac fără nicio problemă. Sunt așa cam cu toată lumea, nu doar cu prietenii mei. Încerc să înțeleg oamenii și într-un fel să mă pun în papucii lor, dacă există vorba asta”, a mai declarat Nicoleta pentru EGO.ro, care de-a lungul timpului s-a transformat într-un mic psiholog pentru cei care îi cer sfaturi.

„Fără modestie, chiar dau sfaturi bune. Mă pricep. La dat sfaturi, cel puțin, mă pricep foarte bine și chiar sunt eficiente. Totodată mă și bucură faptul că cel puțin oamenii apropiați au încredere că ceea ce le spun chiar este de bine și au și rezultate pe măsură”.

Nicoleta Nucă
Nicoleta Nucă

”Trebuie să apelăm la ajutor, atunci când ne simțim copleșiți de emoție sau de situații”

Pe de altă parte, deși este bună la a-și încuraja prietenele și a le asculta, atunci când vine vorba de propriile probleme, Nicoleta spune că nu este atât de deschisă la discuții.

„Eu sunt introvertită, sunt cea mai introvertită. Când mă confrunt cu vreo problemă de cele mai multe ori mă închid foarte mult. Cumva macin singurică toată informația. Uneori refulez și în cazul ăla apelez la oamenii cei mai apropiați, poate iubitul meu sau prietenele cele mai bune, dar de cele mai multe ori tind să mă închid în mine și să caut singură soluții”.

De cele mai multe ori, atunci când se simte copleșită, apelează la ajutorul unui specialist și nu se sfiește să recunoască că terapia cu un psiholog este cea mai bună soluție în multe cazuri.

„Merg și la psiholog, nu este o rușine asta. Din contră. Lumea în care trăim, unde suntem expuși la tot felul de stimuli negativi și cu o societate cu o tendință negativă a gândirii, nu avem încotro. Trebuie să apelăm la ajutor, atunci când ne simțim copleșiți de emoție sau de situații. O părere externă, obiectivă, ar putea să te ajute. Chiar nu este o rușine să apelăm la ajutor. Într-adevăr, dacă punem merge la psiholog, măcar la o persoană de încredere, dar contează foarte mult să vorbim despre ceea ce ne macină și să cerem sfaturi”, ne-a mai declarat Nicoleta Nucă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *