Andreea Marin, plină de eleganță la primele ore ale dimineții. Detaliul de la gât a atras toată atenția: “Frumusețe la superlativ!”

Fanii au copleșit-o cu like-uri și comentarii

Scris de: Daoud Andra

28 Jan. 2024

Andreea Marin este foarte activă pe rețelele de socializare și își surprinde fanii cu apariții care mai de care mai elegante. Vedeta are grijă la toate detaliile, iar recent s-a afișat pe internet purtând câteva accesorii care au atras imediat atenția celor care o urmăresc.

Imaginea cu care Andreea Marin și-a cucerit fanii

Este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România și nu dezamăgește cu nicio apariție. Andreea Marin își surprinde fanii cu fotografiile pe care le publică în mediul online, fie prin eleganța pe care o afișează, fie prin anumite detalii inedite. Weekend-ul acesta, vedeta s-a afișat pe internet purtând o ținută de culoare neagră și accesorii elegante.

Fosta zână a surprizelor a purtat pe cap o beretă cu voaletă, însă accesoriul de la gât a fost cel care a atras atenția cel mai mult. Peste puloverul negru, Andreea Marin a pus un colier cu perle și fundiță, care a dat un aer șic ținutei. A asortat și o pereche de cercei în formă de inimioare, însă de departe cel mai apreciat ”accesoriu” a fost zâmbetul ei cuceritor.

Citește și: Câți bani are de fapt Andreea Marin, după ani buni în televiziune. Vedeta a dat cărțile pe față, după ce a fost întrebată de averea ei. Nu e așa cum se credea

Cei care au văzut fotografia în mediul online nu s-au abținut de la comentarii. ”Distincție și eleganță!”, ”Respect și admirație”, ”Arătați minunat”, ”Frumusețe la superlativ!”, ”Adorabilă, puternică, deosebită”, ”Eleganță și rafinament” – au fost câteva dintre reacțiile celor care o urmăresc pe internet.

Fotografia cu care vedeta și-a cucerit fanii

Ce pățește de când a slăbit

La 49 de ani, Andreea Marin și-a schimbat complet stilul de viață și a pierdut 17 kilograme din greutatea pe care o avea. Vedeta are o disciplină alimentară de fier și face și mișcare, astfel că a reușit să revină la silueta pe care o avea în perioada în care prezenta ”Surprize, surprize”.

Nu doar aspectul fizic s-a schimbat, ci și tonusul și starea de spirit, după cum a recunoscut aceasta. De când a slăbit, Andreea Marin poate fi ușor confundată cu prietenele fiicei ei, Violeta. Atunci când cele două ies în oraș, par mai degrabă prietene sau surori, decât mamă și fiică.

Citește și: Ce face Andreea Marin pentru a-și menține greutatea, după ce a slăbit 17 kg. “Am trecut la pasul superior”. Cum arată acum FOTO

”Violeta mi-a zis că parcă suntem surori de când am slăbit. Am dat 2-3 numere jos la haine, am rezolvat multe probleme de sănătate astfel. Fiica mea a observat că atunci când ieşim undeva împreună nu mai pare o diferenţă mare între noi.

Am fost la Londra în vacanţă, de ziua ei am dus-o la nişte spectacole, şi la un magazin cineva de la casă s-a referit la ea ca fiind sora mea. Mi-a zis că nu se poate obişnui cu treaba asta. ‘Mă bucur că întinereşti, dar nici chiar aşa, vreau să fii mami a mea’”, a povestit Andreea Marin, conform Antena 3 CNN.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *