Andreea Marin și-a deschis sufletul și a făcut mărturisiri incredibile: “Nu e comod să te simți înșelată”. Ce s-a aflat despre viața ei personală

Andreea Marin și-a deschis sufletul și a făcut mărturisiri incredibile: “Nu e comod să te simți înșelată”. Ce s-a aflat despre viața ei personală

Andreea Marin și-a deschis sufletul și a făcut mărturisiri incredibile. „Zâna Surprizelor” a vorbit despre infidelitate și relațiile eșuate care au avut în spate această cauză. După ce în trecut a dezvăluit că a fost înșelată de fostul ei soț, Ștefan Bănică Jr, acum Andreea Marin a explicat cât de greu i-a fost în acele momente.

Andreea Marin și-a deschis sufletul și a făcut mărturisiri incredibile

De mai bine de cinci ani, Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Însă chiar dacă acum trece prin cele mai frumoase momente ale vieții sale, în trecut, vedeta s-a confruntat cu decepții.

A simțit pe propria piele cât de mult doare infidelitatea, însă nu a fost dispusă să dea niciun pas înapoi. Nu își reproșează nimic din deciziile luate și afirmă cu tărie că atunci când există respect reciproc între doi parteneri infidelitatea nu are cum să apară în cuplu.

De asemenea, „Zâna” este de părere că dacă unul dintre parteneri alege să îșele, înseamnă că sentimentele față de cealaltă persoană nu sunt atât de puternice.

„Oamenii nu au treabă. Este o chestiune de alegere. Eu, s-a văzut ce am ales, în timp. Am ales să-mi văd de drum când nu a fost ce trebuie. Cred că este o chestiune de respect reciproc. Și respectul ăsta, nu poți așa, să-l împaci cu orice atitudine. Realmente, tu alegi pe ce poziție te așezi când accepți sau nu accepți ceva, și dacă vrei să se mai întâmple asta (înșelatul), pentru că se mai poate întâmpla și în viitor. Nu e o chestiune care neapărat se întâmplă o singură dată”, a mărturisit Andreea Marin în cadrul emisiunii prezentată de Cristina Șișcanu.

„Nu e comod să te simți înșealtă”

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr au fost cărătoriți timp de șapte ani, din 2006 până în 2013. Cei doi au împreună o fată, pe Violeta, acum în vârstă de 14 ani.

Nu cu mult timp în urmă, fosta prezentatoare TV a povestit cât de dificile au fost momentele în care a aflat că a fost înșelată de fostul soț. Însă cu toate acestea, nu a fost dispusă îi ierte infidelitatea și a mers înainte.

„Pentru mine trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Nici un divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă”, a spus Andreea Marin.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
7.5 80 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *