Andreea Marin și fiica ei, apariție impresionantă la un eveniment. Violeta a atras toate privirile cu ținuta ei elegantă, e de o frumusețe copleșitoare FOTO

Violeta Bănică s-a transformat într-o adolescentă superbă

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, a împlinit 15 ani și impresionează cu frumusețea sa. Prezentă recent la un eveniment alături de mama ei, adolescenta a întors toate privirile. Cu toate că ea nu obișnuiește să posteze des pe rețelele de socializare, Andreea Marin s-a lăudat cu fata sa pe internet!

Andreea Marin și fiica ei, apariție impresionantă la un eveniment

Andreea Marin este o mămică fericită și împlinită! Violeta, singura ei fiică, îi seamănă leit. Prezentatoarea tv a mărturisit în repetate rânduri că are o relație specială cu adolescenta, fiind și cele mai bune prietene.

Seara trecută, Andreea Marin și fiica ei, Violeta, au fost prezentate Gala Performanței și Excelenței din Capitală, acolo unde au fost și premiate. Cele două au ales să poarte ținute identice și au atras toate privirile celor prezenți în sală.

Citește și: Andreea Marin a făcut anunțul despre iubitul ei. Ce se întâmplă cu Adrian Brâncoveanu, i-a luat pe toți prin surprindere

Andreea Marin a primit Premiul de Excelență pentru conceptul multimedia, evenimente și producția de podcasturi inedite în studiourile Creative Hub Voice&Visibility. Și fiica ei și a lui Ștefan Bănică jr. a primit Premiul de Excelență pentru activități de voluntariat pentru adolescenți. Ambele au fost aplaudate pentru reușita lor.

Vedeta și fata sa au purtat creațiile designerului român Eli Lăslean.

„Onorată, dar mai ales fericită să fiu premiată alături de fiica mea la Gala Performanței și a Excelenței 2023. Creative Hub Voice&Visibility este proiectul meu de suflet, visat ani la rând, care a înflorit astăzi. Voluntariatul a devenit pasiune pentru Violeta mea ❤️. Mulțumim pentru apreciere, fiecare dintre noi! Mulțumim pentru ținutele create pentru noi pentru această seară , Eli Lăslean”, a transmis Andreea Marin pe Facebook.

Ce vrea să studieze tânăra

În urmă cu ceva timp, Violeta Bănică mărturisea că și-a ales o carieră care nu are legătură cu televiziunea. Tânăra a precizat că își dorește să studieze la Facultatea de Drept.

„Mi-a plăcut de mică arta. Mi-a plăcut să desenez, deși desenam oribil, mi-a plăcut să pictez, să dansez, să cânt, să cânt la pian, actoria a început să-mi placă de mică. Toate lucrurile acestea cu care am fost învățată de mică au devenit pasiunile mele, deși nu aș profesa în acest domeniu, pentru că, într-adevăr, îmi place mai mult partea aceasta de Drept, în care mă îndrept.

Sunt lucruri cu care am fost învățată de când eram mică, pentru că am fost crescută într-o casă și într-un loc creativ, care își permitea să experimentezi tot felul de părți ale muzicii, ale vieții. Și în momentul în care am descoperit ce îmi place și ce nu îmi place, abia apoi am putut să aleg”, a declarat Violeta Bănică în emisiunea „Întâlnire cu Arta”.

Citește și: Ștefan Bănică Jr., ipostază rară și neașteptată cu fiul său, Radu. Imaginea care a topit inimile fanilor: „E foarte mișto, vă spun eu!”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *