Andreea Perju face tot posibilul să le ajute pe cele două fiice ale sale să treacă peste separarea părinților. „E important în momentul în care sunt doi copii” VIDEO EXCLUSIV

Ce schimbare majoră are în plan

Andreea Perju a vorbit despre despărțirea de tatăl fiicelor sale, însă a preferat să nu ofere prea multe detalii, asta deoarece îl respectă pe cel care i-a fost alături mai bine de 12 ani și în plus sunt doi copii la mijloc care au nevoie să crească frumos. Totuși, Andreea Perju a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că este o perioadă mai delicată pentru familia ei și că încearcă să petreacă cât mai mult timp de calitate cu fiicele ei, Mara și Ada.

Cu ce se ocupă Andreea Perju, când nu este la filmări

Actrița nu și-a luat pauză pentru a depăși trauma prin care a trecut familia ei, ci a continuat să muncească, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat în viața ei amoroasă. De aceea este una dintre cele mai apreciate proprietare de restaurante din București, iar toți cei care îi calcă pragul, atunci când o revăd în diverse situații vin să îi laude preparatele.

„Să știi că este un mare compliment pentru mine să ajung la evenimente mondene și oamenii să-mi spună că au mâncat în restaurantele mele și că sunt foarte încântați de ce au găsit acolo. Ce pot să spun? Și eu sunt o mare fană a restaurantului meu pentru că îți mărturisesc că și în momentele în care plec în vacanțe, când mă întorc îmi doresc să mănânc paste de la mine. Mi se par cele mai bune. Nu știu. Îmi plac foarte mult și crede-mă că sunt pretențioasă”, ne-a povestit Perju, care s-a implicat activ încă din prima zi în care au deschis porțile restaurantelor.

„Știu să fac foarte multe lucruri în restaurantul meu și nu îmi este rușine cu lucrul acesta. Sunt super implicată și mi se pare absolut normal. Adică am înțeles, făcând lucrul acesta, care este diferența între a fi antreprenor adevărat și a fi patron. E o mare-mare diferență. Doar că eu nu mă bag pe partea de bucătărie. Deci acolo nu mă bag. Într-adevăr sunt ultimul om care își dă acceptul pe rețete, bucătarii vin, propun, eu le gust, le vedem, mai adaug ceva dacă simt nevoia. Știu foarte clar ce înseamnă ca gustul ăla să fie impecabil. Dacă mie îmi place, sigur o să le placă și clienților pentru că eu sunt gurmandă și nu aș mânca tot timpul doar sofisticat, dar îmi place mâncarea gustoasă”.

Așa cum a fost gândit de la început, restaurantul a fost o afacere de familie, în care s-au implicat toți, indiferent de vârstă.

„Fetele mele sunt foarte relaxate și la restaurant se simt ca la ele acasă. Plus că noi avem o bază mare de clienți fideli care le-au văzut de când erau foarte mici până acum când Mara este deja preadolescentă, adică timpul trece foarte rapid și mă uit la ea că se schimbă de la zi la zi. Într-adevăr pentru ajutorul pe care mi-l oferă primesc și recompensă financiară”, a mai declarat Andreea Perju pentru EGO.ro, completând că le oferă fetelor libertatea de a-și cheltui banii câștigați pe absolut orice își doresc.

„Banii lor sunt banii lor, adică în secunda în care au primit niște bani este problema lor ce fac cu ei. Ada pentru că este mai micuță mi se pare că nu pune prea mult preț pe bani, dar Mara cu siguranță are un plan în momentul în care muncește. Adică știe clar ce vrea să-și cumpere cu banii respectivi”.

Andreea Perju, alături de fiicele ei
Andreea Perju, alături de fiicele ei

„De Crăciun ne vom muta în casă nouă”

Chiar dacă nu a fost un an ușor, pentru Andreea Perju și fetele ei anul se termină într-un mod extraordinar, mai ales că se vor muta în casă nouă.

„De Crăciun ne vom muta în casă nouă. De fapt vom face Crăciunul în noua noastră casă, dar nu vom reuși să ne mutăm chiar cu toate hainele. Însă cred că este cea mai mare realizare a anului 2022, atât pentru mine cât și pentru fetițe și asta ne va aduce o mare mare bucurie”, ne-a declarat Andreea.

De altfel, Andreea vrea să-și organizeze agenda astfel încât să aibă din ce în ce mai mult timp pentru fiicele sale, ba mai mult, are în plan să petreacă timp de calitate doar cu una dintre ele, pe rând.

Ce planuri are cu fetițele ei

„Nu cred că în ianuarie vom pleca pe undeva. Mara are un cantonament la baschet, iar eu cu Ada îmi doresc câteva zile să mergem împreună undeva. Voi pleca și cu Mara chiar peste câteva zile într-o tabără de schi, doar eu cu ea. Să știi că este corect așa pentru că a fost o tabără organizată de școala Marei, iar Ada care este foarte înțelegătoare m-a lăsat să merg cu Mara. Am luat această decizie după ce am vorbit și m-am sfătuit cu ea. Ada care este un copil tare bun a înțeles”, a mai povestit tânăra pentru EGO.ro, completând că acest model ar trebui adoptat de toți părinții care au mai mulți copii.

„Cred că e foarte important ca în perioada asta să am momente în care să-mi petrec timpul exclusiv doar cu una dintre ele. E important în momentul în care sunt doi copii, părinții să înțeleagă că, din când în când măcar, fiecare dintre ei să-și petreacă timpul exclusiv doar cu unul dintre copii”.

Video: Dragoș Enăchescu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *