Andreea Perju s-a despărțit de soț. „Am făcut tot ce se putea”. Motivul divorțului, după 13 ani de relație

Andreea Perju s-a despărțit de tatăl fetițelor ei

Scris de: Daoud Andra

08 Dec. 2022

Andreea Perju traversează o perioadă dificilă, după ce s-a despărțit de soțul ei. Cei doi erau împreună de 13 ani și au două fetițe, însă lucrurile nu au mai mers între ei. Într-un final, au ales să meargă pe drumuri separate, iar actrița a fost cea care a dat vestea.

Andreea Perju și soțul ei s-au despărțit, după 13 ani de mariaj

Andreea Perju și soțul ei au pus capăt mariajului. Cei doi erau căsătoriți din anul 2009, însă de ceva timp începuseră să apară problemele între ei. Chiar dacă a încercat din răsputeri să își salveze căsnicia, până la urmă actrița a pus capăt relației cu soțul ei. Ea a povestit, în cadrul emisiunii La Măruță, că relația lor nu a mai funcționat, în ciuda eforturilor făcute.

„Am făcut tot ce se putea, dar nu a mai mers. Viața mea, ca oricare altă viață e un cumul de întâmplări, trăiri, sentimente și dorințe. Pe unele le împărtășesc cu voi, pe altele le țin pentru mine și cei apropiați, dar să revenim la dorințe. Mereu am visat să am o casă. O casă a mea unde să mă simt acasă și, probabil, le-am transmis și fetițelor acest vis că dorințele lor au început să se îndrepte spre asta. N-o să mint, de ani de zile tot strâng, și strâng și iar strâng…”, a mprturisit actrița.

În trecut, actrița recunoștea că ea și partenerul ei s-au îndepărtat treptat, după venirea pe lume a copiilor. Relația a ajuns să se răcească până în punctul în care nu a mai fost cale de întoarcere.

„Noi, din cauza faptului că, la un moment dat, nu am mai pus deloc atenție pe relație era să o cam pierdem. Lucru care era destul de trist și mi-am dat seama că e momentul să ne recucerim și să facem lucruri pentru celălalt. Să îl surprindem. Nu mai știam să ne surprindem. Totul era despre copii sau erau probleme la serviciu (…) Au tot trecut zilele așa…”, spunea ea, în urmă cu ceva timp.

Andreea Perju s-a despartit de sot
Andreea Perju, soțul ei și cele două fiice ale lor

Actrița a vorbit despre momentele dificile din viața ei

Actrița este obișnuită cu greutățile, însă de fiecare dată a scos-o la capăt. Într-un interviu acordat recent, Andreea Perju povestea cum a început cariera ei și că s-a confruntrat cu anumite lipsuri în adolescență. A început să muncească înainte să fie majoră, iar cu primii bani și-a ajutat familia să achite din datorii. Mama ei nu mai era în viață, iar tatăl său nu mai făcea față cu cheltuielile.

„Am luat un casting la Hi-G, la emisiunea „Totul va fi bine”. La un moment dat au făcut o trupă de dans. Cred că noi am fost prima trupă de hostess din România. Au venit 800 de candidate, din 800 am rămas 6, iar eu încă eram minoră, aveam 17 ani. Așa mi-am câștigat primii bani, dansând în emisiunea „Totul va fi bine” la Hi-G.

Am plătit întreținerea. Eram într-o situație nu foarte fericită cu tatăl meu, mama nu mai era deja de 5 ani. Atunci a fost primul moment în care am început să îl ajut pe tatăl meu pentru a scăpa de datorii. Asta am făcut cu primii bani.

Am fost stâlp foarte mulți ani. Simt și acum că sunt stâlp, dar acum sunt un stâlp mult mai echilibrat și mai bine împământenit. Atunci nu îmi era foarte simplu. Dar e OK, suntem aici și este minunat.”, a dezvăluit actrița, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *