Drama care a marcat-o pe Andreea Perju: „Eram într-o situație nu foarte fericită”. Doar apropiații știu cât de greu i-a fost EXCLUSIV

Cum și-a ajutat Andreea Perju familia într-un moment dificil
Drama care a marcat-o pe Andreea Perju: Eram într-o situație nu foarte fericită. Doar apropiații știu cât de greu i-a fost EXCLUSIV

Andreea Perju a avut grijă să își construiască o carieră spectaculoasă, bucurându-se, în continuare, de o frumoasă comunitate. Bloggeriță, actriță și femeie de afaceri, vedeta are o ambiție de fier. Ea ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre cum este relația ei cu hainele în momentul de față și ce s-a întâmplat când prima bluză scumpă i-a fost distrusă. Actrița ne-a povestit și cum a cheltuit primii bani, ajutându-l pe tatăl său să scape de datorii și devenind stâlp al familiei.

Andreea Perju: „Înainte cumpăram foarte mult”

Andreea Perju a început, încă de la o vârstă fragedă, să preia din obligațiile familiei. Vedeta și-a pierdut mama pe când avea 12 ani, astfel că, adolescentă fiind, l-a ajutat pe tatăl său să scape de datorii prin faptul că a început să câștige bani. Celebra bloggeriță a devenit un stâlp al părintelui său, fiind extrem de atentă și ambițioasă.

Fiind cunoscută pentru stilul vestimentar inedit, Andreea Perju ne-a recunoscut că a avut momente când își cumpăra prea multe haine, dând toți banii din portofel pe anumite piese vestimentare. Cu toate acestea, ea se declară acum mult mai cumpătată, având grijă să își ia doar lucruri de care are nevoie. Totuși, vedeta își amintește de prima bluză scumpă cumpărată, pe care a purtat-o o singură dată, fiind, ulterior, distrusă.

Suntem înconjurate de haine în momentul acesta. Ești econoamă atunci când mergi într-un mall sau vrei tot ce vezi?

Andreea Perju: Să știi că m-am educat foarte mult pe partea aceasta. Înainte cumpăram foarte mult, cumpăram impulsiv. Acum încerc să îmi cumpăr haine de calitate și în general îmi cumpăr lucruri de care am nevoie. Am acasă două dressing-uri de haine, ceea ce arată că am cu ce să mă îmbrac. La acest eveniment am venit pentru că le cunosc articolele sport, le port, le-am purtat la sală, sunt absolut geniale. Chiar sunt o investiție.

„Dacă aveam 1.000 de lei, 1.000 de lei îi spărgeam pe haine”

Cum ți-ai dat seama că îți cumpărai lucruri impulsiv?

Andreea Perju: Se întâmplă un lucru. Noi, fiind persoane publice, avem nevoie constant să ne înnoim garderoba. OK, poți să mergi la un eveniment, 2, 3, îmbrăcat cu același item, dar după tot trebuie să schimbi. Mi-am dat seama că eu cumpăram impulsiv când nu erau toate aceste evenimente mondene.

Am realizat că făceam chestia asta, eram și foarte tânără, nu mai rămâneam cu niciun ban în portofel. Dacă aveam 1.000 de lei, 1.000 de lei îi spărgeam pe haine și aia era. Ajungeam acasă cu 3 pungi de haine, le puneam în dulap, eram foarte fericită, însă am avut momente în care am dat haine mai departe cu etichetă. Nu am apucat să le port niciodată.

Să înțeleg că ești mână de aur printre prietenele tale, nu?

Andreea Perju: Norocul meu este că suntem 4 prietene foarte apropiate și cumva suntem mână de aur una pentru cealaltă. De fiecare dată când îmi fac curat în dulap, primele care vin să vadă ce și cum sunt prietenele mele, iar eu mă duc la ele. Atunci ne alegem ce ne place de la fiecare. Mereu ți se pare că ce are celălalt e mai frumos decât ce ai tu sau pentru că te-ai plictisit de ce ai tu, automat nevoia de noutate îți aduce bucurie. Am învățat să facem și chestia asta, nu mi se pare că e o rușine, ba chiar e frumos că păstrăm hainele în familie. (râde)

Drama care a marcat-o pe Andreea Perju
Andreea Perju

„Am început să investesc în bijuterii”

Apropo de familie, ai vreo piesă pe care vrei să o lași moștenire?

Andreea Perju: Îți mărturisesc că în momentul de față am început să investesc în bijuterii, mi se pare că vor rămâne și moștenire, nu se vor demoda. La pantofi e foarte greu să îi las moștenire pentru că îi port foarte mult, dar gențile și, în general, accesoriile, pot rămâne moștenire atâta timp cât ai grijă de ele și le păstrezi într-o stare foarte bună.
Cum i s-a distrus prima bluză scumpă: „Nici nu îmi permiteam să îmi mai cumpăr alta, făcusem un efort ca să cumpăr bluza respectivă”

Ți-a distrus cineva vreodată vreo piesă?

Andreea Perju: Da, chiar mi-a distrus cineva o piesă. Asta se întâmpla pe la 21 de ani, când începusem să îmi doresc lucruri mai de calitate. Îmi aduc aminte că mi-am luat de la un brand o bluză foarte frumoasă, care era din lână. Era ceva superb. A fost prima mea bluză de la un brand, a avut o mare însemnătate. Am apucat să o port o singură dată. Doamna care venea la curățenie atunci a băgat-o la spălat, când a scos-o era foarte mică.

Am simțit că mi se face rău. Am plâns 2 zile din acest motiv. Nici nu îmi permiteam să îmi mai cumpăr alta, făcusem un efort ca să cumpăr bluza respectivă. S-a stricat, am mers mai departe, dar așa am învățat că nu poți să te bazezi pe un om care vine la curățenie să știe ce și cum. Mai bine îi spui. Din orice putem să învățăm, dar aceasta este o situație care m-a marcat.

Îți amintești cum ai făcut primii bani?

Andreea Perju: Am luat un casting la Hi-G, la emisiunea „Totul va fi bine”. La un moment dat au făcut o trupă de dans. Cred că noi am fost prima trupă de hostess din România. Au venit 800 de candidate, din 800 am rămas 6, iar eu încă eram minoră, aveam 17 ani. Așa mi-am câștigat primii bani, dansând în emisiunea „Totul va fi bine” la Hi-G.

Drama care a marcat-o pe Andreea Perju
Actrița a trecut prin momente dificile în adolescență

Cum și-a ajutat tatăl

Ce ai făcut cu acești bani?

Andreea Perju: Am plătit întreținerea. Eram într-o situație nu foarte fericită cu tatăl meu, mama nu mai era deja de 5 ani. Atunci a fost primul moment în care am început să îl ajut pe tatăl meu pentru a scăpa de datorii. Asta am făcut cu primii bani.

Deci ai devenit ca un stâlp.

Andreea Perju: Am fost stâlp foarte mulți ani. Simt că sunt și acum că sunt stâlp, dar acum sunt un stâlp mult mai echilibrat și mai bine împământenit. Atunci nu îmi era foarte simplu. Dar e OK, suntem aici și este minunat.

Este bine că ai fost puternică în orice situație și că ți-ai protejat părintele, lucru care este cel mai important.

Andreea Perju: Da, până la urmă cam despre asta este viața, despre a face în așa fel încât să ne depășim condiția și să rămânem cu capul sus, să putem să îi ajutăm și pe ai noștri, care poate nu au avut aceeași ambiție ca noi sau aceeași șansă. Mă gândesc că așa cum au fost părinții mei, este clar că au făcut ceva bine dacă eu am putut să am o asemenea ambiție de nestăpânit și să îmi urmez drumul oricât de anevoios și greu a fost el.

Video: Daniel Bălan

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *