Andreei Marin i-au trebuit ani buni ca să învețe să spună NU. „Sufeream atunci când trebuia să refuz pe cineva” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Marin nu doar că ajută oameni, dar îi impulsionează să se ajute singuri
Andreei Marin i-au trebuit ani buni ca să învețe să spună NU. „Sufeream atunci când trebuia să refuz pe cineva” VIDEO EXCLUSIV

Toată lumea știe că motto-ul Andreei Marin este „nu există nu se poate”, vorbă pe care a auzit-o de la tatăl ei încă de când era mică și după care s-a ghidat în viață. Cu toate că este ambasadorul multor organizații caritabile și este în mijlocul acțiunilor ori de câte ori i se cere ajutorul, Andreea a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că a ajuns în stadiul în care să refuze unele cerințe, tocmai pentru că a conștientizat că unele acțiuni sunt mult peste puterile ei.

De-a lungul timpului a fost premiată pentru acțiunile ei caritabile și a fost mereu dată exemplu pozitiv în astfel de situații. De fiecare dată s-a implicat trup și suflet, de multe ori punându-și propria sănătate în pericol. Deși este deschisă inclusiv pe rețelele de socializare și stă de vorbă cu oamenii care îi cer ajutorul în anumite situații, Andreea Marin recunoaște că dorința ei de a ajuta pe toată lumea nu este una tocmai sănătoasă pentru psihicul ei, dar și pentru întreaga familie. Astfel că, de ceva vreme, a reușit să accepte că sunt multe situații care o depășesc și că de una singură nu poate ajuta pe toată lumea.

„Mulți ani nu am știut să spun NU și sufeream atunci când trebuia să refuz pe cineva. Până la urmă am învățat pentru că este nevoie de sănătate, de echilibru pentru fiecare dintre noi. Am învățat și să spun: „Asta nu reușesc să rezolv”. Pur și simplu”, a povestit Andreea Marin pentru EGO.ro.

Andreea Marin
Andreea Marin

„Sunt un om ca toți ceilalți”

Andreea Marin nu doar că ajută oameni, dar îi impulsionează să se ajute singuri. A devenit un model pentru foarte multă lume, tocmai prin curajul și târzenie de care a dat dovadă până acum.

„Sunt un om ca toți ceilalți, dincolo de toate rolurile asumate în timp, pe care am încercat să le împlinesc așa cum am putut mai bine mereu. Poate că diferența o face tocmai viața, care m-a testat îndeajuns cât să scoată din mine toate resursele, toate luminile și umbrele și anumite calități de care altfel nu aș fi știut măcar. La nevoie, descoperim în noi izvoare uimitoare de energie, de imaginație, astfel încât să depășim bariere. Sunt bucățică ruptă din mama și tatăl meu și suflare de la bunul Dumnezeu. Nu sunt lipsită de greșeli sau defecte, dar vreau să cred că, la finalul ecuației vieții mele, rezultatul este cu plus și că reușesc să compensez ce nu am înfăptuit cu toate intențiile mele bune pe care le am în tot ce întreprind, cu dorința și neoboseala mea de a clădi mereu, încă o cărămidă, încă una, așezate temeinic una peste alta, astfel încât mereu, atât cât e, să fie trainic, durabil, să nu se clatine când vântul este puternic și furtuna se întețește. Sunt Capricornul care urcă, urcă, sunt stânci abrupte uneori de stăpânit sub copite, dar caut să calc atent și să aleg creasta potrivită mie, risc, dar nu mă avânt fără gândul care m-ajută să știu că va exista și următorul pas. Cam așa sunt eu…”, se descrie Andreea Marin în cea mai recentă carte a ei.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *