Andrei Aradits este personaj negativ până și în desenele animate. ”Probabil că este ceva în adâncul sufletului meu” VIDEO EXCLUSIV

Ce mărturisiri incredibile a făcut actorul

După ce a făcut spectacol cu interpretarea lui din serialul „VLAD”, Andrei Aradits a revenit pe micul ecran tot cu un personaj negativ, de această dată în serialul ”Lia, soția soțului meu”. Cei de acasă s-au obișnuit cu el în această postură, de „om rău”, încât în momentul de față directorii de casting nici nu îl mai percep în vreo altă tipologie. Andrei Aradits mărturisește în exclusivitate pentru EGO.ro că îl amuză această ”etichetă”, mai ales că până și în desene animate i-au atribuit tot un personaj negativ pentru a-l dubla în limba română.

Andrei Aradits: „Să știi că eu sunt un om foarte cumsecade”

În viața de zi cu zi, Andrei Aradits nu duce deloc către personajele care l-au făcut celebru, cu atât mai mult cu cât cei de acasă nu l-au cunoscut doar prin prisma rolurilor sale, având în trecut și calitatea de jurat în cadrul show-ului ”Te cunosc de undeva!” emisiune în care și-a expus mai multe din latura lui personală.

”Nu știu ce să zic. Să știi că eu sunt un om foarte cumsecade. Cresc pisoii vagabonzi. Sunt liniștit. Sunt pașnic. Probabil că este ceva în adâncul sufletului meu pe care directorii de casting îl văd. Un diavol, ceva îngrozitor, pe care îl exorcizez cu această ocazie în diferitele proiecte unde întruchipez diverși scelerați”, ne-a povestit actor.

„Adevărul că personajele negative sunt mai simpatice”

Cu toate acestea, nici nu s-ar vrea juca vreun rol de „băiat bun”, căci mereu a declarat că personajele negative l-au provocat mai tare și că a încercat mereu să le construiască într-o manieră încât publicul de acasă să se atașeze până și de ele.

„Adevărul că personajele negative sunt mai simpatice, dar îți iese ceva și după aceea lumea zice: „Avem nevoie de unul rău. Cine să fie? Aradits. Gata”. Ce să zic. Dar știi că am fost și personaj pozitiv? Am fost bun o dată. Am într-un serial, „Fetele marinarului” . Eram procuror pozitiv. Eram episodic așa, dar era un personaj pozitiv”, a mai povestit Aradits pentru EGO.ro, completând că cu toate acestea nu se aștepta ca atunci când a fost invitat să dubleze voci pentru desene animate să i se atribuie tot un personaj negativ.

”Și când am dublat desene animate cred că am fost tot un personaj negativ. Am fost Gaston în „Frumoasa și bestia”. Aștept să apară ariciul pozitiv cu accent unguresc. Habar nu am”.

”Am filmul în cap”

Interpretul lui Gianni Rocca, mafiotul din serialul ”Lia, soția soțului meu”, a cochetat la un moment dat cu ideea de a trece de la actorie la scenarist și chiar regizor, idee care însă s-a stins la fel de repede precum s-a aprins.

În urmă cu trei ani, în perioada de autoizolare, a găsit momentul prielnic pentru a se apuca de scris, mai ales că pandemia îi oprise toate filmările, însă între timp și-a dat seama că nu este o idee prea bună să își pună gândurile pe hârtie.

„N-am zis că mai am puțin și termin, am zis că mai am puțin și mă apuc. Dacă vrei îți povestesc scenariul. Am filmul în cap, dar nu știu dacă aveți suficient spațiu de filmare. Nu-l scriu pentru că sunt putoare. De aia”, a justifica Andrei Aradits pentru EGO.ro lipsa unui lungmetraj scris de el.

Citește și Motivul pentru care Andrei Aradits nu o suporta pe Andreea Bălan, când erau colegi la “Te cunosc de undeva!”: “Mi-a zis foarte clar, pe față”

Video: Mihai Robu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *