După ce a divorțat de soția care a plecat în India, Andrei Aradits spune cum se descurcă în rolul de tată singur. „Fii-miu trebuie să dea BAC-ul. Sper să-l dea” VIDEO EXCLUSIV

"Am încredere în el"

Anul trecut, Andrei Aradits a divorțat de cea cu care a fost căsătorit mai bine de 17 ani. Chiar dacă la mijloc nu a fost vorba de un minor, căci fiul lor a împlinit 18 ani, Eric Aradits a rămas în grija tatălui. În momentul de față, actorul din serialul „Lia, soția soțului meu” și-a pus toate proiectele pe plan secund și se dedică în exclusivitate tânărului. Andrei Aradits a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că are mari emoții pentru că fiul lui dă BAC-ul, iar ultimele luni nu au fost cele mai bune pentru el din punct de vedere emoțional.

 Emoții mare pentru Andrei Aradits și fiul său

Indiferent de vârstă, divorțul părinților afectează inevitabil orice copil. Așa s-a întâmplat și în cazul lui Eric, fiul actorului Andrei Aradits, care deși este major, a avut nevoie de ajutor pentru a accepta faptul că părinții lui nu mai formează o familie. Conștient de faptul că este de datoria lui să îi fie alături, mai ales că partenera de viață a ales să plece în India și l-a lăsat pe adolescent în grija tatălui, Andrei Aradits a făcut tot posibilul ca să-l ajute să depășească momentul. Cu atât mai mult cu cât Eric a terminat clasa a XII-a și urmează să susțină examenul de bacalaureat. În timp ce alți adolescenți ar fi profitat de situație și ar fi găsit o scuză pentru examenul de BAC, adăugând și greva profesorilor din ultimele zile, Eric abia așteaptă să susțină acest examen.

„Fii-miu trebuie să dea BAC-ul. Dacă-l dă, sper să-l dea. Habar nu am. Aștept rezultatul grevei că fii-miu dă BAC-ul și na. Din păcate eu am foarte mari emoții. Nu știu cât are el”, ne-a mărturisit actorul din serialul „Lia, soția soțului meu” în contextul în care greva profesorilor nu pare să se fi încheiat, iar sindicatele nu par să fi ajuns la un numitor comun cu Guvernul.

„Am încredere în el”

Mai în glumă, mai în serios, cu tenta de umor cu care ne-a obișnuit de-a lungul timpului, Andrei Aradits mărturisește că are mari emoții pentru fiul lui, asta pentru că pe de-o parte este conștient de evoluția lucrurilor din ultimele luni, dar și a faptului că de-a lungul anilor de studiu nu a pus niciodată presiune pe fiul lui, din punct de vedere al studiului.

„Independent este, sigur pe el da, caracter puternic da, însă nu îmi aduc aminte să fi spus vreodată că este un copil silitor. Nu că nu ar fi. Acum pe bune, am încredere în el. Este ok. Emoții am, că na”, ne-a declarat actorul.

Chiar dacă are încredere, iar Eric nu este la primul examen de acest fel, căci a susținut și examenul de Capacitate, Andrei Aradits consideră că este de datoria lui să-i fie alături atât moral, cât și fizic. La 18 ani niciun copil nu își mai dorește să meargă la liceu de mână cu părinții, înainte de a intra la vreo probă, însă fostul jurat de la „Te cunosc de undeva” nici nu este preocupat, din acest punct de vedere, de dorința fiului său.

„Probabil că nu o să stau chiar la poartă, dar probabil într-o parcare ascuns, după un stâlp, o să stau. Mă supraestimezi. Crede-mă”, a mai declarat amuzat Andrei Aradits pentru EGO.ro.

Citește și Motivul pentru care fiul lui Andrei Aradits a rămas în grija sa după divorț. Actorul a povestit cu ce s-au confruntat: “A fost nasol”

Video: Mihai Robu

Urmăriți EGO.ro și pe
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *