Motivul pentru care fiul lui Andrei Aradits a rămas în grija sa după divorț. Actorul a povestit cu ce s-au confruntat: “A fost nasol”

Ce a decis să facă Andreea Aradits după ce au depus actele de divorț

Andrei Aradits și Andreea au divorțat. Cei doi erau căsătoriți de 17 ani și au împreună un fiu în vârstă de 18 ani. Eric a rămas în grija tatălui din toamna anului trecut, imediat după ce au fost depuse actele de divorț.

Motivul pentru care Eric, fiul lui Andrei Aradits a rămas în grija sa după divorț

Andreea și Andrei Aradits au depus actele de divorț în luna septembrie 2022. Imediat după ce au făcut acest pas, Andreea a decis să plece în India. Se află acolo de șase luni, unde se ocupă de pasiunea sa, yoga. Astfel, Andrei Aradits a dezvăluit că Eric a rămas în grija lui, mai ales că anul acesta va susține examenul de Bacalaureat.

Cât de afectat a fost Eric de divorțul părinților

Andrei Aradits a dezvăluit că Eric, fiul lui și al Andreei, a fost afectat o perioadă de divorțul părinților. Actorului îi era teamă și de faptul că anul acesta susține examenul de Bacalaureat și exista riscul ca despărțirea părinților să îl afecteze și în această direcție. Din fericire, spune Andrei Aradits, Eric a înțeles, a mers și la psiholog chiar, iar acum este bine.

„Eric a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta. E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: «ok, nu-ți permiți treaba asta». E mult mai deștept decât mă așteptam. Am fost și la psiholog cu el, da”, a povestit Andrei Aradits.

Citește și – Cine e și cu ce se ocupă fosta soție a lui Andrei Aradits. Unde se află de fapt. Au divorțat după 17 ani de căsnicie

Andreea și Andrei Aradits, căsătoriți timp de 17 ani

Andreea și Andrei Aradits s-au cunoscut la începutul anilor 2000 pe platourile de filmare, el era actor, iar ea în echipa de producție. A fost dragoste la prima vedere. În anul 2002 s-au căsătorit.

„Acum fix 15 ani, am invitat-o pe fata asta la mine acasă să-i arăt ce muzică pe calculator compusesem. Mi-a mărturisit după ani că bănuia că-i un pretext… nu era. Chiar a ascultat aiurelile mele muzicale”, scria Andrei Aradits în anul 2017, în dreptul unei postări cu o fotografie cu soția sa.

La finalul anului 2022 Andrei Aradits declara că a fost un an îngrozitor și că preferă să îl uite. Nu a precizat atunci ce s-a întâmplat. Abia acum, după ce s-a pronunțat divorțul, actorul a vorbit despre despărțire.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *