Cine e și cu ce se ocupă fosta soție a lui Andrei Aradits. Unde se află de fapt. Au divorțat după 17 ani de căsnicie

Ce spune Andreea despre domeniul în care activează

Andrei Aradits și Andreea au divorțat. Cei doi au decis să pună punct căsniciei după 17 ani din motive pe care nu au dorit să le dezvăluie. Toată lumea se întreabă acum cine e și cu ce se ocupă fosta soție a lui Andrei Aradits? Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare.

Andrei Aradits a anunțat că a divorțat de soția sa. Au depus actele de divorț în septembrie 2022

Andrei Aradits a dezvăluit abia acum faptul că el și Andreea au divorțat. Cei doi au depus actele în luna septembrie anul trecut, însă divorțul s-a pronunțat abia în luna martie 2023. Fără să vorbească despre motivele care au dus la despărțire, actorul a dezvăluit doar că fiul lor a fost destul de afectat. de asemenea, și el a cerut ajutorul unui psiholog recent.

„Am divorțat. Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. E în India de vreo 6 luni de zile, face yoga (n.r. fosta soție, Andreea). Doar eu cu el suntem (n.r. cu Eric, fiul lor). Eric a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta. E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: ok, nu-ți permiți treaba asta. E mult mai deștept decât mă așteptam. Am fost și la psiholog cu el, da”, a spus Andrei Aradits în podcastul lui Jorge.

Vezi și – Andrei Aradits a divorțat, după 17 ani de căsnicie. „Am căutat validare de la psiholog. Lasă, că și pe Tinder am căutat validare”

Cine este și cu ce se ocupă Andreea Aradits

Andreea și Andrei Aradits s-au cunoscut la începutul anilor 2000 pe platourile de filmare, el fiind actor, ea în echipa de producție. S-au căsătorit în 2002 și au împreună un băiat pe nume Eric. Ea a termina UNATC, însă este pasionată de sport. Astfel în timp a ajuns intructor de yoga. În prezent, potrivit fostului ei soț, se află în India pentru a învăța mai multe tehnici de yoga.

„Practic yoga cu pasiune și dedicare din 2015. În 2016 am început primul Teacher Training de 200 ore (TTC 200h), fără intenție să predau. Îmi doream să aflu mai multe. Nu aveam idee cât de vast este acest domeniu și cât va dura să învăț, să înțeleg și să pun în practică.

​Sunt profesor certificat de Yoga Alliance RYT 500 h pentru Ashtanga, Hatha, Vinyasa, Yin & Restorative Yoga. Predau clase de Ashtanga Yoga din pasiune. Practic Ashtanga yoga 2 ore pe zi, 6 zile pe săptămână. În fiecare săptămână. Tot din pasiune”, este descrierea de pe site-ul ei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *