Anghel Damian, decizie surprinzătoare după succesul lui Theo Rose în serialul Clanul: “M-a șocat efectiv” VIDEO EXCLUSIV

Motivul pentru care regizorul cooptează și artiști în proiectele sale

După succesul pe care l-a avut Theo Rose în postura de actriță în serialul ”Clanul”, Anghel Damian a prins o mai mare încredere în intuiția lui și a început să coopteze și alți cântăreți în proiectele lui. Regizorul serialelor difuzate de Pro TV mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că nu și-a creat o strategie prin asta, ci doar îi place să exploreze și alte zone și să descopere noi talente.

Planul ambițios al lui Anghel Damian

După Theo Rose, un alt cântăreț intră în proiectele regizate de Anghel Damian. Este vorba de Andrei Bănuță, care a fost sunat chiar de partenerul de viață a lui Theo Rose pentru a veni la casting-ul de la serialul ”Groapa”.

”Eu cred că muzica și filmul merg împreună întotdeauna. Dacă ești un artist, un muzician bun, cu siguranță ai niște date pentru actorie. Chiar cred cu tărie povestea asta. Acum depinde de cât de mult muncești. Evident. Că este o tranziție de la muzică la actorie, dar pe de altă parte ai urechea foarte bună dacă ești muzician bun, ești obișnuit cu spectacolul, cu scena, teoretic știi să gestionezi o situație în care reflectoarele sunt pe tine, așa că deja tu ai un antrenament foarte bun. Asta nu înseamnă că, dacă ești un muzician bun, neapărat ai talent la actorie, dar încerc întotdeauna, în proiectele de genul acesta, să chem și vedem și oameni care vin din zona asta artistică, vin din zona muzicală și care ar putea să aibă un talent”, ne-a declarat Anghel Damian.

Ce părere are despre Andrei Bănuță

Nu urmărește ca de acum înainte fiecare proiect de-al lui să aibă cel puțin o persoană din industria muzicală, însă dacă va considera că unul dintre personajele din scenariu se potrivește unei anumite tipologii, cu siguranță va repeta experiența.

”Am descoperit din întâmplare că și Andrei Bănuță este foarte talentat. Nu mi-am propus să fie asta o marcă, în fiecare proiect să aducem câte un cântăreț. Sunt și foarte mulți actori extraordinari, actori care au școală de actorie, dar pentru anumite situații, tipologia unui cântăreț se potrivește mai bine poate pentru un proiect de genul acesta”, a explicat Anghel Damian pentru EGO.ro, completând că în cazul lui Andrei Bănuță chiar l-a văzut direct în personaj, fără să știe dacă are sau nu talent actoricesc.

”La Andrei mi-a plăcut look-ul lui. Are un look foarte latino, dacă vrei, așa mai de artist spaniol sau sud-american în vogă, un look pe care nu-l prea găsești între absolvenții de actorie. Așa că am zis că, dacă talentul este pe măsura look-ului, atunci merită o șansă. Și s-a dovedit că este pe un drum foarte bun. Există talent acolo, este un băiat foarte muncitor și sunt convins că acest proiect îl va aduce într-o altă lumină”.

”Naturalețea lui m-a șocat efectiv”

Cei doi artiști au fost doar începutul pentru ca Anghel Damian să-și asculte intuiția și să caute noi talente cu ajutorul social media. Pe TikTok l-a descoperit pe Florinel, un puști care provine dintr-o familie modestă, care nu are prea multe posibilități și nici nu a dus o viață prea roz, însă care s-a dovedit a fi cea mai bună alegere a celebrului regizor.

”La copii este puțin mai simplu pentru că sunt foarte puțini care au studii, deci oricum vei alege un neprofesionist. Doar că, vâzându-l pe TikTok, naturalețea lui m-a șocat efectiv și am zis că trebuie să-l aduc într-un film, într-un serial”, ne-a povestit Anghel despre Florinel, mărturisind că nu s-a așteptat nicio clipă să se descurce atât de bine pe platourile de filmare.

”Clar are niște date pentru că e foarte adevărat. Cu camera pe el, evident, camera de TikTok, dar avea o spontaneitate, plus că e un copil foarte paradoxal. E foarte mic, plăpând așa la prima impresie, zici că se frânge și pe de altă parte are o maturitate, vorbește cu bătrân de 60 70 de ani, cu înțelepciunea populară și este și foarte ager la minte. Așa că am zis să încercăm”.

Puștiul care l-a impresionat pe celebrul regizor

Florinel nu i-a surprins doar pe regizori și scenariști, ci și pe ceilalți actori cu care joacă (George Mihăiță sau Marian Olteanu): ”A fost extraordinar Florinel. A învățat textul. Asta era cea mai mare emoție, dacă reușește să învețe textul, că naturalețe știam că are, look-ul potrivit avea, dar am zis că nu a fost pus în situația de a învăța multe replici. A avut multe vorbe. Nu numai că le-a învățat pe ale lui, le-a învățat pe ale partenerilor și îi corecta la repetiții. L-a corectat pe Marian Olteanu că nu spune vorbele cum trebuie, la un moment dat, Tătuțu a avut o pauză și Florinel a crezut că Tătuțu nu știe textul și a intrat repede să-i spună. George Mihăiță i-a spus că știe textul, doar că este o pauză de actorie. Era mortal”, a mai povestit amuzat Anghel Damian pentru EGO.ro, completând că cei enumerați mai sus sunt doar un început și că va continua să-și asculte instinctul și să ”vâneze” oameni talentați cărora să le dea o șansă.

”Trăim într-o epocă unde cumva aceste industrii se combină foarte bine și evident lumea are un telefon, tot timpul ești filmat, te filmezi, se postează pe mediile de socializare, TikTok, Instagram. Așa că încerc să fiu atent la ce există și să culeg de acolo unde văd că există un potențial talent”.

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Lovitură SUPREMĂ pentru Elena Udrea. Ce se întâmplă în închisoare
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *