Anisia Gafton, câștigătoarea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, despre participarea iubitului ei la un reality show: “Nu știu dacă ar rezista ca mine” VIDEO EXCLUSIV

Anisia Gafton: ”L-aș lăsa unde vrea el”

Anisia Gafton a reușit să treacă peste orice provocare și să câștige coroana din show-ul “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, pe care telespectatorii l-au urmărit cu sufletul la gură pentru a vedea prin ce probe o să mai treacă vedetele lor preferate. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, aceasta ne-a dezvăluit dacă l-ar lăsa pe partenerul ei, Florin Serghei, să participe într-o emisiune.

Anisia Gafton: “L-aș lăsa unde vrea el. Și în emisiune de cooking, dar și în junglă”

Anisia Gafton nu refuză ideea de participa într-o nouă emisiune, însă consideră că nu o să meargă la un show cu probe grele, cum au fost la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, prea curând. În același timp, frumoasa blondină se gândește și să apară într-un serial, astfel că ar fi bucuroasă să se implice într-un proiect de comedie, fiind domeniul pe care îl îndrăgește cel mai tare:

Citește și: Ce spune Anisia Gafton despre nunta cu Florin Serghei: „Nu o să fie cu sărmăluțe. Nu sunt adepta”. Cum și-o imaginează de fapt VIDEO EXCLUSIV

“Da, dar pe viitor. Dar iar să mănânc, să fac, să sar, nu știu dacă chiar acum, în următoarea perioadă. (n.r. să participe la o nouă emisiune) Mă gândesc, sigur, cum să nu. (n.r. să apară într-un serial) Iubesc actoria. Oricum, pe serial de comedie ar trebui să fiu, pe genul meu.”

 

Ce spune despre iubitul ei, Florin Serghei

Mai mult, Anisia Gafton l-ar lăsa pe iubitul ei, Florin Serghei, să participe în orice fel de emisiune își dorește. Cei doi formează un cuplu de aproximativ 5 ani. Totuși, vedeta nu știe dacă iubitul ei ar putea să fie la fel de puternic ca ea, ținând cont că la “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, vedeta a demonstrat că este capabilă să treacă peste orice probă grea, câștigând, ulterior, concursul și coroana:

“Normal, l-aș lăsa oriunde dorește inimioara lui. E aici, cu mine. L-aș lăsa unde vrea el. Și în emisiune de cooking, dar și în junglă. Orice. Doar că nu știu dacă ar rezista ca mine. Cel puțin, la “Sunt celebru” trebuie să ai multă răbdare.”

Citește și: Anisia Gafton, despre bărbații care îi fac avansuri la show-urile de stand-up: “Când apare Serghei, toți sunt miau” VIDEO EXCLUSIV

“După toată această experiență, sunt un om normal”

Nu este un secret faptul că vedetele care participă la diferite emisiuni grele renunță la confortul pe care îl cunosc. Totuși, Anisia Gafton se bucură enorm pentru că a rezistat în junglă și s-a întors acasă, la rutina pe care o avem toți:

“Mi-a fost greu, dar uite că am rezistat. Nici mie nu îmi vine să cred. Într-adevăr, zilele treceau, număram minutele, secundele, orele. Zilele treceau foarte greu atunci. Dar uite că acum nu îmi vine să cred că sunt în fața voastră, cu o broșă cu regină, îmi luați interviu pentru că am câștigat concursul. Nu neapărat că am câștigat concursul, dar după toată această experiență, sunt om normal, mănânc, am WC, trag apa frumos, nu mai trebuie să caut vreo frunză în junglă. E foarte OK.”

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
S-a făcut REMARCATĂ! Cum arată în partea de JOS rochia soției lui Simeone
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Vin banii in luna Mai 2024 pentru 7 zodii! Vezi zodiile care vor castiga cel...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *