Ce spune Anisia Gafton despre nunta cu Florin Serghei: „Nu o să fie cu sărmăluțe. Nu sunt adepta”. Cum și-o imaginează de fapt VIDEO EXCLUSIV

“Aș vrea să fie o caterincă totală, să se relaxeze lumea"

Anisia Gafton trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul ei, Serghei. Cei doi au o relație de 5 ani. Câștigătoarea show-ului “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre posibilitatea de a se căsători cu iubitul ei. Aceasta a punctat că nu se vede organizând o nuntă cu pretenții, ci, mai degrabă, își dorește ca evenimentul să fie spontan.

Anisia Gafton: “Eu merg la nunți, îmi place să mă distrez. Dar să am o rochie albă și să nu o murdăresc, cam greu.”

Anisia Gafton ne-a mărturisit că există planuri de viitor, însă nu știe dacă totul o să se finalizeze cu un mariaj. Vedeta a punctat că nu e adepta nunților pline de tradiții, dorindu-și, mai degrabă, ca totul să fie spontan:

“Planuri sunt, să zicem. Dar nu știu dacă se va finaliza cu o căsătorie. Dacă o să fie o căsătorie cred că nu anunțăm pe nimeni. O să fie așa, spontan. Nu o să fie cu sărmăluțe. Nu sunt adepta. Dar, cine știe, poate, până la urmă, o să îmi placă. Eu merg la nunți, îmi place să mă distrez. Dar să am o rochie albă și să nu o murdăresc, cam greu.”

“Căsătoria își are rolul ei acolo, dar, deocamdată, noi suntem bine așa cum suntem”

De asemenea, Anisia Gafton consideră că este mai importantă o relație plină de iubire, fără ca un act să o definească. Momentan, ea nu se vede organizând o nuntă mare:

“Aș vrea să fie o caterincă totală, să se relaxeze lumea, să nu fie cu pretenții. Adică să fie distracție. Nu neapărat să apar eu într-o rochie, depinde. Să fie spontan. Cu siguranță, căsătoria își are rolul ei acolo, dar, deocamdată, noi suntem bine așa cum suntem. Eu cred că contează mai mult să te iubești decât un act. Se zice că trebuie să fii în rând cu lumea, dar eu niciodată nu am fost în rând cu lumea și mi-a fost bine. Niciodată nu am zis: “Trebuie să facem așa!”. Ideea este ca fiecare să facă cum vrea și cum îi este bine în viață. Dacă mie îmi place căsătoria și să fiu căsătorită, foarte bine. Altui om dacă nu îi place, nu este nicio problemă. Altul poate că nu vrea să se căsătorească niciodată sau să aibă vreo relație serioasă. Trebuie să respectăm deciziile fiecăruia. V-am zis, deocamdată, nu mă văd cu o nuntă mare, dacă ar fi. Poate ceva spontan, să nu existe presiune.”

Citește și Anisia Gafton a fost încoronată „Regina junglei”. „Nu m-am obișnuit nici acum cu tarantulele alea și cu viermii” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre posibilitatea de a deveni mamă

Mai mult, câștigătoarea emisiunii “Sunt celebru, scoate-mă de aici” ne-a dezvăluit că nu se vede mămică în viitorul apropiat, dorindu-și să mai copilărească:

“Eu încă sunt copil. Să am grijă de un copil, nu știu, mă puteți întreba peste un an, că nu se știe. Să am grijă, să îi zic: “Hai, mamă!”. Eu am uitat choker-ul acasă, trebuia să îl am la eveniment. Nici nu mi-am pus bine ciorapii că i-am și rupt. Cum să fac? Dar uite, acum că am învins jungla, poate o să înving și lucrurile acestea. Nimic nu este imposibil. Mi-am demonstrat mie în junglă.”

Video: Daniel Bălan

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *