Annes este din nou pe băncile școlii, la 46 de ani. ”Eu nu am ideea de timp liber”. Ce domeniu surprinzător a decis să studieze VIDEO EXCLUSIV

Artista studiază într-un domeniu cu totul nou

Annes sau Ana Constantin, așa cum este trecută în buletin, este una dintre cele mai longevive cântărețe din industria muzicală din România. Și-a început cariera muzicală pe când avea doar 8 ani, iar de atunci a început să studieze asiduu. Culmea este că a studiat doar în domeniul în care activează, ci și-a întins orizonturile. Annes a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că și în momentul de față este studentă, urmând cursuri de design de interior.

Annes face cursuri într-un domeniu care nu are legătură cu muzica

Annes nu s-a limitat doar la cursuri de canto la școala Populară de Arte și la lecții particulare cu Mia Tiaha sau Crina Mardare, ci s-a înscris a studiat și Academia de Studii Econimie, secțiunea Management. Mai mult decât atât, la 46 de ani este din nou ”boboacă” și s-a întors pe băncile școlii. Nu pentru că își dorește o altă carieră, muzica fiind marea ei dragoste și asta va rămâne mereu așa, ci pentru că nu înțelege conceptul de timp liber.

 

Fiind artistă de mică și participând la tot felul de concursuri și festivaluri, Annes s-a trezit după terminarea cursurilor că are prea mult timp liber, timp pe care nu știe și nici nu a învățat cum să-l gestioneze.

Citește și: Cum și-a descoperit Annes pasiunea pentru muzică: „Eu de când eram micuță știam drumul pe care o să merg”. Ce instrumente atipice a studiat artista în copilărie VIDEO EXCLUSIV

”Este ca o monedă cu 2 fațete. Chestia asta mereu să produci ceva în timpul tău și mereu să faci ceva, mereu să-ți umplii timpul, la un moment dat ajungi spre maturitate și nu mai ai atât de multe lucruri de făcut, că se duce școala și să simți nevoia să faci ceva cu timpul tău liber. Eu nu am ideea de timp liber. Dacă am timp liber este ceva ce nu am nevoie”, a povestit Annes pentru EGO.ro, completând că după terminarea facultății și-a dat seama că nu poate sta degeaba și că trebuie să-și antreneze mintea cu altceva, așa că a luat-o de la capăt.

”Am terminat și Facultățile, am terminat și Mastere. Între timp, pentru că mi-a rămas puțin timp liber, am zis să-l umplu cu ceva, și mi-a venit ideea unor cursuri de design de interior. Asta fac, sunt din nou pe băncile școlii, la vârsta asta”.

”Îmi este dor de ideea de Festivalul de la Mamaia”

Nu va renunța niciodată la muzică, la recitaluri și concerte, însă în pandemie și-a dat seama că se pot întâmpla lucruri care nu țin absolut deloc de ea. Cum a fost în perioada de restricții în care artiștii au fost cei mai grav afectați deoarece nu se mai ținea niciun fel de spectacol sau măcar recitaluri. Acela a fost și motivul pentru care s-a reorientat către alte cursuri de perfecționare, însă niciodată cu ideea fermă de a-și schimba cursul carierei. Dovadă că, auzind vestea că anul acesta se va relua celebrul Festival de la Mamaia, Annes și-a arătat intenția de a urca pe scenă, mai ales că are o legătură aparte cu acest festival.

Citește și: Secretul bine păstrat al Adei Condeescu din timpul admiterii la UNATC: ”Atât s-a putut” VIDEO EXCLUSIV

”Eu am participat ca și concurentă în 1999, practic acolo a fost lansarea mea. Nu știu ce să spun. Să vedem dacă pregătim ceva nou. Ce-i drept îmi este dor de ideea de Festival, de Festivalul de la Mamaia, pentru că era unul dintre cele mai importante festivaluri ale muzicii românești și sunt curioasă ce haină nouă îmbracă. Doamne ajută să fie ce trebuie”, a mai declarat Annes pentru EGO.ro, sugerând în același timp organizatorilor din acest an să adapteze evenimentul în tendințele actuale, fără să-i schimbe însă farmecul de altă dată. ”Ar trebui să fie îmbrăcat într-o haină mai modernă, mai nouă, dar totuși să își păstreze din farmecul pe care îl avea în acele timpuri”.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *