Annes face dezvăluiri neașteptate despre căsătorie, după ce și-a anulat nunta: “Suntem de 26 de ani împreună”. Se mai vede în fața altarului? VIDEO EXCLUSIV

Ce a observat la cuplurile care s-au căsătorit

Annes și Dan Anghel, partenerul său, formează un cuplu de 26 de ani, însă nu au ajuns în fața altarului. Cei doi și-au anulat nunta după ce pandemia le-a dat peste cap planurile, iar de atunci nu și-au mai dorit să organizeze marele eveniment. Totuși, în exclusivitate pentru Ego.ro, vedeta a punctat că mai există un gând atunci când vine vorba despre a îmbrăca rochia de mireasă.

Annes, despre o viitoare căsătorie

Annes trăiește o frumoasă poveste de iubire de 26 de ani alături de Dan Anghel. Cei doi s-au cunoscut la o vârstă fragedă, iar de atunci sunt de nedespărțit. Cu toate acestea, planurile cu privire la o nuntă le-au fost date peste cap, căci în 2020 își doreau să își sărbătorească dragostea alături de prieteni și familie:

“Suntem de 26 de ani împreună, de când eu aveam 19 ani și el 20. N-am avut tentative de a ne căsători pentru că ne-am cunoscut foarte devreme! Totuși, în 2020 am vrut, dar a venit pandemia peste noi. Am amânat un an, dar tot nu am putut să o facem pentru că exista o restricție cu privire la numărul de persoane. Noi aveam peste 400 de persoane. Până la urmă am anulat-o!

Am zis să facă toată lumea care a rămas, iar apoi nu am mai găsit data pe care ne-o doream. Prea multă bătaie de cap! Noi am fugit în toți acești ani de această bătaie de cap! În 2020 găsisem o locație care se ocupa de lucrurile acestea, de organizare. Dan este organizator de organizator și concerte, dar am vrut ca nunta să nu îi dea bătăi de cap, fiind sătul de evenimentele de la Sala Palatului, care îi scot fire albe!”

Nu refuză să meargă în fața altarului

Frumoasa artistă a mărturisit că nu refuză ideea de a merge în fața altarului alături de alesul său. Vedeta a explicat că nunta nu i s-a părut o prioritate, mai ales pentru că relația merge ca pe roate de foarte mulți ani:

“Mai este un gând! Până ajungem în baston, mai avem timp! Suntem ceva atipic. Important este că relația continuă. Noi am avut prieteni pe care i-am cunoscut la începutul relației și aceștia sunt deja la a treia căsătorie!

Noi suntem încă împreună, în aceeași formula! Nu a contat lucrul acesta pentru noi, ne-am luat cu alte treburi, nu ni s-a părut o prioritate. Eu mă simt foarte bine! Sunt OK cu mine!”

Citește și Annes își dorește să devină mamă, la 46 de ani: “Dacă mai vrea să vină!”. Ce spune despre adopție VIDEO EXCLUSIV

O să își păstreze numele de fată dacă se căsătorește

Annes a punctat că a existat o teamă cu privire la divorțul după căsătorie, observând foarte multe cupluri care au ajuns la despărțire după acest pas. Totuși, în cazul în care o să îmbrace rochia de mireasă, cântăreața a punctat că o să își păstreze și numele de fată:

“Zici că își bagă cel rău coada, nu știu cum se face! În loc să fii protejat, fiind o slujbă religioasă…poate de asta ești încercat și ispitit, poate așa e natura umană sau poate așa s-ar fi întâmplat oricum, cu căsătorie sau fără! La noi a existat teama cu privire la acest lucru. Ne-am gândit că este și bătaie de cap, nu știai cum să faci, cum să aduni mulți prieteni.

Într-un final reușisem să facem asta, ne mutaserăm și în casă nouă, aveam curaj! Nu, nu e teama asta neapărat. (n.r. că se despart) Nașii noștri au o casă în Spania și ne zic: “Hai acolo! Dacă nu vreți nebunie, hai să mergem noi 4!”. Ce faci cu restul prietenilor? Toată lumea ne consideră soț și soție, ne-am mutat împreună după 2 ani de relație, suntem nedespărțiți de atunci! (…)

Eu am o altă dilemă, am stat mult cu numele meu de familie, Constantin, cum să trec în partea cealaltă? Să îl adaug, ce să fac? Altă femeie și-ar dori să scape, să fie doamna X sau Y. Eu zici că sunt fata lui tata! Are cine să ducă numele tatălui mai departe, am doi frați mai mari, dar cred că adaug și eu numele! Îl pun lângă!”

Citește și Cum și-a descoperit Annes pasiunea pentru muzică: „Eu de când eram micuță știam drumul pe care o să merg”. Ce instrumente atipice a studiat artista în copilărie VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a făcut Andreea Antonescu cu toate hainele din perioada Andre
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *