Anotimpul în care se înfiripă cele mai multe povești de dragoste. Sunt și cele mai durabile

Ce spune despre voi anotimpul în care v-ați cunoscut.
Anotimpul în care se înfiripă cele mai multe povești de dragoste. Sunt și cele mai durabile

Anotimpul în care se înfiripă cele mai multe povești de dragoste. Știai că sezonul în care ați devenit cuplu poate să spună multe despre voi?

Toate relațiile trec printr-o serie de momente importante și schimbări care ajung să le definească în viitor. Orice anotimp are propriul ritm, dar fiecare conține anumite elemente atât de armonie, cât și de discordie. Iată ce spune fiecare sezon despre relația voastră.

Anotimpul în care se înfiripă cele mai multe povești de dragoste

Primăvara

Primăvara este considerat adesea cel mai fericit și armonios anotimp. Acest sezon este asociat cu nașterea unei noi relații și explorarea tuturor aspectelor interesante ale unui nou început. Dacă ai ocazia să îți întâlnești partenerul în timpul primăverii, explorează din plin primele voastre momente ca și cuplu. Primăvara este asociată cu renașterea naturii după iarna grea. Așa că este momentul ideal să vă bucurați de toate primele săruturi și de primele întâlniri care au farmecul lor special. Primăvara este considerată și perioada în care se leagă foarte multe relații care au șansa să dureze.

Vara

Se spune că vara este anotimpul relațiilor de scurtă durată, care nu sunt făcute să reziste. Acest lucru nu este o regulă și depinde doar de voi dacă vă doriți mai mult decât o iubire de-o vară. Vara poate fi prielnică pentru relații de dragoste frumoase, dar trebuie să munciți mai mult pentru a dezvolta o posibilă legătură de durată. Distracția este la cote maxime, așa că puteți scuza micile lucruri care vă enervează. Poate ascundeți conflictele sub covor în încercarea de a menține atmosfera de distracție și voie bună. Este o perioadă în care puteți crea amintiri fericite care să vă susțină pe amândoi în vremurile grele.

Toamna

Toamna semnalează un moment de schimbare, de tranziție pentru iarna grea. Același lucru este valabil și pentru relațiile care se formează în această perioadă. Poate fi un moment când o relație întră mai ușor în faza de creștere. Este anotimpul în care se înfiripă cele mai multe povești de dragoste. Sunt și cele mai trainice, deoarece acest sezon inspiră la emoții mai complexe. Distracția nu mai este la cote înalte și aveți ocazia să petreceți mai mult timp în intimitate, pentru a vă cunoaște mai bine.  Acesta este momentul în care în loc să petreceți până în zori, puteți să faceți plimbări romantice în doi bucurându-vă de natură.

Iarna

Despre iarnă se zice că este anotimpul în care au loc cele mai multe despărțiri. Deși ne duce cu gândul la luminițe și Crăciun, sezonul cadourilor se pare că nu este cel mai prielnic pentru relațiile la început de drum. De vină ar fi stresul sărbătorilor, depresiile sezonului rece dar și balanța sfârșitului de an, mai ales dacă înclină către dezamăgire. Totuși, nu trebuie să te descurajezi. Dacă sunteți amândoi pregătiți pentru această perioadă agitată, poate fi un moment de transformatoare și de a forma legături. Depinde foarte mult ce vă doriți și cum îmbrățișați ideea unui nou început la final de an.

Citește și cum să eviți certurile în cuplu. Trucuri pentru o relație reușită

9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.