Antonia a îmbrăcat rochia de mireasă. Fanii au rămas uluiți când au văzut-o, imagini impresionante

Cum s-a îmbrăcat Alex Velea

Scris de: Daoud Andra

26 Mar. 2024

Antonia și Alex Velea au îmbrăcat rochia de mireasă, respectiv costumul de mire. Cei doi artiști au apărut în fața altarului într-un videoclip, iar cei care îi urmăresc ard de nerăbdare să îi vadă așa și în viața reală.

Antonia și Alex Velea s-au căsătorit într-un videoclip

Formează un cuplu de ani de zile și au împreună doi copii, însă nu au ajuns în fața altarului până acum. Recent, Velea și Antonia s-au căsătorit într-un videoclip, iar fanii au avut ocazia de a-i vedea în postura de ginere și mireasă. Artista a colaborat cu Puya pentru melodia ”Cum se împarte dragostea”, care are un mesaj despre relațiile din interes.

În clip, Antonia joacă rolul femeii materialiste, care se căsătorește pentru bani. Alex Velea este soțul bogat în videoclip, iar Puya joacă rolul șoferului, dar și al celui care oficiază căsătoria. Antonia a purtat în videoclip o rochie de mireasă clasică, la care a asortat o pereche de pantofi sport și șosete lungi.

Vezi și: Imaginea cu care Antonia și-a pus fanii pe jar. Doar Alex Vedea o vede în această ipostază intimă, poza a scăpat pe net

Alex Velea, pe de altă parte, a ales un costum negru, cu paiete. Lansat în urmă cu câteva zile, videoclipul a adunat până acum aproape un milion de vizualizări pe YouTube și este pe locul 5 în Trending, la categoria muzică.

”Vai, ce m-am distrat la filmările videoclipului ‘Cum se împarte dragostea’. Iar piesa astaaa… pffff. Atenție: PAMFLET! Calm down it’s not that deep! Ce tare că meseria noastră ne permite să jucăm diverse roluri!”, a scris Antonia pe Instagram, în dreptul unor imagini din videoclip.

Velea și Antonia s-au căsătorit în videoclip

Ce spune Antonia despre nunta cu Alex Velea

Velea și Antonia s-au logodit în anul 2021, la scurt timp după ce s-a finalizat divorțul artistei de primul ei soț. Cântărețul i-a oferit mamei copiilor săi un inel cu diamante, însă nu s-au grăbit să facă nunta, deși au trecut trei ani de la logodnă. Viitoarea soție a lui Alex Velea a declarat recent că nu au avut timp să organizeze evenimentul, dar s-a gândit, în mare, la cum ar vrea să arate nunta lor.

Vezi și: Ce tatuaj inedit are Antonia ascuns în decolteu. Are o semnificație deosebită pentru ea. Imaginea a scăpat pe internet

”Nu am început încă pregătirile, am fost destul de ocupați amândoi cu diverse proiecte și nu ne-am concentrat pe nuntă. Deocamdată. M-am gândit în mare la aspecte legate de nuntă, dar le țin pentru mine deocamdată. Le veți afla la momentul potrivit!”, a spus Antonia, recent, pentru viva.ro.

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *