Antonia, dezvăluiri despre revenirea în România: „A fost destul de șocant”. De ce mama ei nu s-a mai recăsătorit EXCLUSIV

Cum i s-a părut România, la întoarcerea din America: ”Oamenii, mai triști, mai încruntați. A fost destul de șocant”
Antonia, dezvăluiri despre revenirea în România: A fost destul de șocant. De ce mama ei nu s-a mai recăsătorit EXCLUSIV

Antonia avea doar 15 ani când părinții ei au ales să se despartă și, deși era doar o adolescentă, a privit decizia lor cu maturitate. Artista a rămas alături de mamă și, la scurt timp de la divorț, au revenit împreună în România unde au și rămas. Dacă tatăl ei s-a recăsătorit și are o fetiță, Denise Iacobescu a preferat să se dedice doar Antoniei și, mai târziu, nepoților. Artista a declarat, în exclusivitate pentru EGO.ro, că nu i-a interzis niciodată mamei sale să-și refacă viața după divorț, dar nici nu a pus presiune pe ea.

„Am avut mereu o relație apropiată de părinții mei, m-au educat strict”

Chiar dacă Mihail Iacobescu nu este tatăl biologic al Antoniei, cântăreața l-a iubit din prima clipă și mereu l-a considerat atât părintele ei, cât și un bun prieten. În ciuda neînțelegerilor dintre ei, Denise și Mihail au încercat să facă tot posibilul ca fiica lor să fie crescută într-un mediu plăcut și să primească o educație aleasă.

„Am avut mereu o relație apropiată de părinții mei, m-au educat strict, dar știu că au făcut-o spre binele meu. În același timp, știam că pot să mă adresez lor în orice problemă aveam și știu că am avut o educație sănătoasă pe care încerc să o transmit mai departe copiilor mei”, a povestit Antonia pentru ego.ro.

”Mama este o femeie puternică, o bunică minunată și o iubesc mult”

În timp ce tatăl ei s-a recăsătorit și are o fetiță, Alessia, de aceeași vârstă cu Maya, fiica Antoniei din căsnicia cu Vincenzo Castellano, mama artistei a preferat să nu facă acest pas. Cu toate că la cei 54 de ani arată impecabil și poate trece cu ușurință drept sora Antoniei, Denise nu a mai simțit nevoia să oficializeze nicio relație, ci să-și ia în serios rolul de bunică. Astfel că în ultimii 11 ani s-a dedicat nepoților: Maya, Dominic și Akim.

„Mama este o femeie matură care știe ce este mai bine pentru ea și știe că din partea mea, are toată susținerea de care are nevoie, orice ar vrea să facă. Este o femeie puternică, o bunică minunată și o iubesc mult”, ne-a mai spus partenera de viață a lui Alex Velea.

„Nu sunt în măsură să judec deciziile părinților mei”

La momentul divorțului, Antonia nu doar că nu a judecat decizia părinților, dar a încercat să le înțeleagă motivul. Dovadă că, deși a ales să rămână alături de mamă, așa cum era firesc, artista are o relație extrem de strânsă și cu tatăl ei, inclusiv cu actuala lui soție și cu sora vitregă, cu care ține legătura și încearcă să-i viziteze ori de câte ori are ocazia.

„Nu am considerat vreodată că sunt în măsură să judec deciziile părinților mei, îmi doream să îi știu bine și fericiți pe amândoi, așa că am acceptat situația. Eu am venit în România sa îmi revăd familia de aici și am rămas, pentru că am început joburi ca model și apoi am început cariera muzicală”, ne-a mai declarat Antonia.

Revenirea în România a fost destul de șocantă

Antonia a mai povestit pentru ego.ro că, la scurt timp de la separarea părinților, a revenit în România alături de mama ei și că primul impact nu a fost deloc pe măsura așteptărilor. Plecase din țară pe când avea doar 6 ani și nu avea deloc amintiri legate de România, căci în tot acest timp nu-și făcea vacanțele de vară la noi în țară.

„Nu obișnuiam să vin, de altfel, de la 6 la 18 ani am fost în Statele Unite ale Americii. Am venit să îmi revăd familia de aici, dar îmi amintesc cât de surprinsă am fost de diferența mare dintre România și State: oamenii mai triști, mai încruntați, orașul care arăta foarte gri. A fost destul de șocant și mi-a luat foarte mult să mă obișnuiesc”, ne- a mai povestit Antonia.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *