Zanni, despre relaţia pe care o are cu Antonia: „Eu sunt foarte insensibil, nu mă așteptam să mă înțeleg bine cu ea” EXCLUSIV

Zanni le este recunoscător Antoniei și lui Alex Velea: ”De când m-au văzut prima oară, împielițat, cum eram, m-au acceptat!”
Zanni, despre relaţia pe care o are cu Antonia: Eu sunt foarte insensibil, nu mă așteptam să mă înțeleg bine cu ea EXCLUSIV

Zanni are un stil vestimentar aparte, însă acesta este extrem de modest și recunoaște că nu dă foarte mulți bani pe îmbrăcăminte, ba din contră! Artistul ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a ne-a vorbit despre piesele vestimentare, dar și despre relația pe care o are cu Alex Velea și cu Antonia.

Zanni: „Eu port ce am”

Artistul a devenit cunoscut după ce a lansat mai multe piese, în colaborare cu alți cântăreți cunoscuți, dar și după ce a participat la ”Survivor” și la ”Chefi la cuțite”. Acesta se bucură de o frumoasă relație cu Alex Velea și cu Antonia, pe care îi apreciază pentru faptul că sunt mereu alături de el.

Tu ai fost alături de Alex Velea de la început până la final. Spune-mi ceva despre relația voastră. Cum vă înțelegeți?

Zanni: Ne înțelegem foarte bine. Au mai fost între noi mici discuții în contradictoriu, de ce să mă ascund după deget, dar, în cele din urmă, ajungem la un numitor comun, ținem foarte mult unul la celălalt. Eu sunt conștient că lângă el pot evolua foarte frumos.

El mă ajută și pe plan emoțional, simt că este cineva lângă mine. Pe plan muzical, din nou, este un avantaj că Alex este lângă mine. Nu neapărat că îți trebuie un mare mentor pe plan muzical, am văzut cu toții ce ”găinării’ se ascultă acum. Orice cocoș care cântă ”scrr-mar”, gata, este viral, a ajuns să aibă concerte.

Nici muzical nu mai știi ce să faci. Pe Alex îl apreciez pentru susținere, a fost lângă mine de la început și, orice aș face, este Alex Velea, tăticul nu doar al meu, ci al multora.

Ce sfaturi îți dă pe plan emoțional?

Zanni: Nu îmi dă sfaturi, mă ajută să mă regăsesc pe mine. Eu am deja toate definițiile vieții, le avem cu toții, doar că trebuie să ne concentrăm, să ne calmăm. Asta face, mă mai temperează, mă ajută să mă echilibrez.

„Antonia mereu m-a cam înțeles, spre surprinderea mea”

Cum lucrezi cu Alex Velea, lucrezi și cu Antonia. Cum este relația ta cu ea?

Zanni: Foarte bună este și relația mea cu Antonia. Antonia mereu m-a cam înțeles, spre surprinderea mea, ea fiind femeie. Am văzut-o mereu blândă, calmă, ea e foarte sensibilă.

Eu sunt foarte insensibil, de aceea nu mă așteptam să mă înțeleg bine cu Antonia, dar ea chiar m-a înțeles și a fost lângă mine indiferent de ce am făcut. La fel, mă ajută să mă temperez. Eu sunt insensibil, rece, iar Antonia este exact opusul meu și ne înțelegem foarte bine.

Crezi că ai făcut ceva vreodată pentru care să te ierte?

Zanni: Eu lor nu le-am greșit cu nimic, eu sunt așa cum sunt de când m-am născut până acum. Nu au de ce să mă ierte și eu nu am de ce să îmi cer iertare. Ei de când m-au văzut prima oară, împielițat, cum eram, m-au acceptat și doar au încercat să mă aducă uneori cu picioarele pe pământ, când era cazul.

Mereu te văd îmbrăcat într-un stil camuflaj. Tu te ocupi de îmbrăcămintea ta?

Zanni: Eu mă ocup. Dar nici nu mă ocup, sunt haine primite cadou, jerpelituri de acum 5 ani. Nu sunt cu Gucci și Versace. Mă c** efectiv în toți ăștia care se îmbracă scump ca să facă impresie. Eu port ce am.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Tags:
În ce serial apare Lora?
8.7 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *