Antonia, imagine intimă din dormitor. Cum s-a lăsat artista fotografiată în vacanța din Mykonos

Zeci de mii de aprecieri au apărut imediat
Antonia, imagine intimă din dormitor. Cum s-a lăsat artista fotografiată în vacanța din Mykonos

Antonia profită din plin de vacanța în Mykonos! Artista, una din cele mai apreciate cântărețe din România, a publicat câteva fotografii neașteptate, din dormitor.

Antonia, imagine intimă din dormitor. Cum a pozat-o Alex Velea

Antonia are 32 de ani și a devenit mamă de trei ori. Aceste detalii nu se observa, artista având o siluetă de vis. Aceasta s-a fotografiat în dormitor purtând un costum de baie de culoare galben, minuscul, care îi scoate în evidență trupul de fotomodel.

Zeci de mii de aprecieri a primit pe rețelele de socializare în doar câteva ore. “Oare mai arată cineva atât de bine în România cu 3 copii? / Ești atât de frumoasă! / Superbă! / Arăți minunat! / Ce bronz superb”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor Antoniei.

Antonia
Antonia

De ce nu s-au căsătorit Alex Velea și Antonia, deși au avut data stabilită

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri de la noi și, deși au doi copii împreună, aceștia nu au făcut încă marele pas. Artistul a dezvăluit recent de ce nu s-au căsătorit, deși au avut data stabilită.

Motivul pentru care au anulat totul a fost faptul că au agenda plină tot timpul și nu reușesc să se împartă. Totuși, nu exclud faptul că ar putea să se căsătorească până la finalul acestui an.

„Am avut o dată programată, dar istovitoare în același timp. Încă nu am stabilit, pentru că am avut amândoi orarul destul de aglomerat și am încercat să-i facem față. În curând sper (n.r.:că o va vedea pe Antonia în rochia de mireasă). Nu știu dacă până la sfârșitul anului, dar veți afla cu siguranță”, a mărturisit cântărețul la Antena Stars.

Perioadă emoționantă pentru Alex Velea și Antonia

Akim, mezinul familiei, a început recent școala. Ambii copiii ai celor doi cântăreți merg la o școală privată și sunt mulțumiți de felul în care decurg lucrurile.

„Începem școala, da. Este primul an ca școlar. A terminat grădinița. Este bucuros. Astăzi i-a luat bunicul lui tricourile, pentru că au niște tricouri specifice. Ei au fost la o grădiniță privată și acum continuă la școală tot la aceeași instituție. Suntem foarte fericiți cum decurg lucrurile acolo, ei sunt extrem de încântați. Au un anturaj extrem de minunat acolo, au niște prieteni pe care îi adoră, cu care s-au întâlnit și pe timpul vacanței, au jucat foarte mult Fortnite”, a declarat Alex Velea.

Antonia mai are un copil, o fetiță, din prima ei căsnicie, cu Vincenzo Castellano. Micuța poartă numele Maya și are 12 ani.

5.3 24 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.