Din ce își câștiga Antonia banii în America, până să devină cântăreață: „Am ales drumul acesta pentru a mă putea întreține”

Antonia, dezvăluiri despre cum își câștiga banii în America

Născută în România, crescută de la o vârstă fragedă în America, Antonia a dezvăluit cum și-a câștigat primii bani peste hotare. Vedeta și-a început cariera în cu totul alt domeniu față de cel în care activează acum. Cu ce se ocupa Antonia în America?

Din ce își câștiga Antonia banii în America, până să devină cântăreață

Antonia nu și-a început cariera muzicală în America, ci aici. Până să ajungă în România vedeta a ales cu totul alt domeniu din care să câștige bani. Recent a dezvăluit că a făcut modelling în America, dar a continuat să facă și după ce s-a mutat în România. Ulterior a ajuns la îndeplinirea visului ei, acela de a fi cântăreață.

“Terminasem deja liceul când am plecat din America. În România, la ceva timp după ce am ajuns, am continuat să fac modelling (făceam deja din State, alesesem drumul acesta pentru a mă putea întreține) și apoi am început cariera muzicală, care, de fapt, era visul meu dintotdeauna. Aveam 18 ani atunci când am venit în România”, a spus Antonia pentru viva.ro.

Antonia
Antonia

Cum a ajuns Antonia cântăreață: “Așa a fost să fie”

Antonia a mărturisit că era visul ei să înceapă o carieră în muzică, însă nu acesta a fost gândul cu care a venit în România. Artista consideră că așa a fost să fie. Cu ajutorul unei cunoștințe a ajuns la studio-ul lui Tom Boxer și așa a început totul. De atunci viața ei s-a schimbat radical. Vocea i-a fost și îi este extrem de apreciată, fiind una dintre cele mai ascultate artiste de la noi.

„Cred că a fost mult mâna destinului. Adică nu pot să spun că aveam un obiectiv din a începe o carieră muzicală în România, chiar nu am venit deloc cu acest gând. Dar așa a fost să fie. Printr-o cunoștință, am ajuns la studio la Tom Boxer, care căuta o voce pentru niște piese pe care urma să le lanseze. Am mers să trag voci și așa mi-am început cariera muzicală, cu „Roses On Fire și apoi „Morena””, a mai spus Antonia.

Antonia formează un cuplu de mai bine de 10 ani cu Alex Velea. Cei doi au împreună doi băieți: Dominic și Akim. Vedeta mai are o fetiță din căsnicia anterioară, pe nume Maya.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce a participat Jorge la Survivor All Stars, de fapt
7.1 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *