Cum s-a expus Antonia, după derapajul lui Buhnici. Una dintre cele mai frumoase femei din România, cu vergeturile la vedere. FOTO

Antonia și-a arătat vergeturile în toată splendoarea!

Antonia, considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, s-a pozat într-o ipostază neașteptată. Totul la scurt timp după ce George Buhnici le-a criticat pe femeile cu vergeturi și celulită. Vedeta demonstrează că faptul că are vergeturi nu o face mai puțin frumoasă.

Antonia, ipostază neașteptată, după derapajul lui George Buhnici

Antonia se laudă cu o siluetă de vis după cele trei sarcini. Vedeta în vârstă de 32 de ani are însă, ca multe alte femei, vergeturi. Le-a fotografiat și a publicat imaginea pe rețelele de socializare.

“Vergeturi”, a scris Antonia în dreptul imaginii.

Antonia, ipostază neașteptată
Antonia, ipostază neașteptată

Postarea a fost făcută la scurt timp după declarațiile lui George Buhnici cu privire la femeile de la plajă care au vergeturi, celulită sau kilograme în plus.

“Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.  Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. (…) Eu am norocul că am o soție care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele, jur. Uită-te la ea! Câți ani îi dai?”, a spus George Buhnici la Antena Stars.

Antonia, despre relația cu Alex Velea. Sunt împreună de mai bine de 10 ani

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai frumoase și apreciate cupluri din showbizul autohton. Însă, în acești 10 ani de când sunt împreună, au luptat intens pentru familia lor. Artista a dezvăluit recent pentru ego.ro că ea și Alex Velea au grijă să își prioritizeze relația.

“Pe lângă multă iubire, amândoi alocăm timp, atenție și energie, avem și chimie, prioritizăm relația noastră și acest lucru se simte. Și, da, așa cum se vede, așa simt: butterflies (n.r. fluturi în stomac) chiar și după atâția ani. Mă simt norocoasă că trăiesc o iubire atât de frumoasă și o relație în care mă simt specială, iubită și împlinită”, spunea Antonia despre relația sa cu Alex Velea.

Antonia (în vârstă de 32 de ani) și Alex Velea au împreună doi copii, pe Dominic și pe Akim. De asemenea, frumoasa cântăreață mai are o fetiță din căsnicia anterioară, pe Maya.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Anca Dumitra este însărcinată
6.8 245 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *