Antonia simte fluturi în stomac și după 10 ani de relație. Totul despre momentul în care s-a îndrăgostit de Alex Velea EXCLUSIV

Solista ne-a vorbit și despre fostul soț, tatăl fetiței sale, dar şi despre secretul unei relaţii fericite.
Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Însă, în acești 10 ani, de când sunt împreună, au luptat intens pentru familia lor.

Au reușit să treacă și prin situații mai complicate, ca astăzi să-și poată face planuri de nuntă. Despre cum reușesc să fie la fel de îndrăgostiți, ca în prima zi, care a fost clipa în care și-au dat seama că sunt sufletele-pereche și cum li s-a schimbat viața, de când au devenit părinți, ne poveștește Antonia într-un interviu acordat în exclusivitate pentru EGO.ro.

”Sunt răsfățată de băieții mei!”

EGO.ro: A fost „Ziua îndrăgostiților”, ”Dragobetele”, „Ziua Mamei”, apoi, pe 12 aprilie, ziua ta, și Paștele. Ai spune că o ții într-o sărbătoare. Cum arată diminețile acestea pentru tine, ținând cont că ești singura femeie din casă și automat răsfățata familiei?

Antonia: Chiar sunt răsfățată de băieții mei, sunt super norocoasă din acest punct de vedere. Bine, Alex mă surprinde cu flori și cadouri, chiar și fără o ocazie specială. Dar de fiecare dată când este o ocazie specială, îmi aduce flori, copiii îmi pregătesc felicitări, cadouri, sunt momente frumoase și speciale care îmi amintesc de fiecare dată cât sunt de binecuvântată cu o familie atât de frumoasă în care ofer și primesc multă iubire în fiecare zi.

Ai păstrat toate felicitările și cadourile de la băieții tăi?

Bineînțeles. Îmi place să păstrez tot ce au pregătit ei cu mâinile lor. Și sunt și niște amintiri frumoase pentru ei în viitor. Am preluat acest exemplu de la mama mea, care a făcut același lucru pentru mine și acum mă bucur și mă înduioșez să îmi amintesc de momente din copilărie, de cadouri, lucruri frumoase de când eram copil.

„Alex este cel mai romantic”

Știu că în America se practică cutia cu amintiri, în care de obicei fetele pun tot felul de lucruri care au legătură cu persoana iubită. Ai adus această „tradiție” cu tine și ai și acum biletul de la primul film unde ai fost cu Alex sau chestii de genul acesta?

Nu am atât de multe lucruri păstrate, deşi îmi este drag acest obicei. Nu am reușit să le adun pe toate. Poate și din cauza ritmului de viață mult mai alert pe care l-am avut în ultimii ani. Dar anumite cadouri din momente-cheie, fotografii din vacanțe, acestea sunt sigur amintiri frumoase.

Care dintre voi este mai romantic și mai atent la astfel de lucruri mărunte?

Suntem amândoi atenți la lucrurile care îl surprind pe celălalt, care l-ar bucura, care l-ar entuziasma și de fiecare dată, reușim să ne facem surprize plăcute. E încă un aspect frumos al vieții noastre împreună. Dacă ar fi să aleg însă, dintre noi doi, cred că Alex este cel mai romantic.

Antonia
Antonia

„M-am îndrăgostit de Alex în momentul în care l-am cunoscut pe el ca om”

Mai știi când a fost momentul în care te-ai îndrăgostit de Alex? Ți-a atras atenția la TV sau ai știut că este bărbatul vieții tale abia atunci când l-ai cunoscut pe omul Alex Velea?

Momentul în care m-am îndrăgostit de Alex a fost cel în care l-am cunoscut pe el ca om. Îl apreciam ca artist, mi se părea talentat, charismatic, dar atunci când am interacționat de la om la om, lucrurile s-au schimbat și am reușit să descopăr un om bun, cu suflet mare, cu o inimă extraordinară.

Am observat că, deşi aveți 3 copii și au trecut atâția ani de când sunteți împreună, între voi nu s-a schimbat nimic, zici că sunteți mereu la prima întâlnire. Cum reușiți să mențineți focul pasiunii și să nu vă plictisiți niciodată unul de celălalt, mai ales că voi chiar sunteți mereu împreună?

Cred că acest lucru se întâmplă pentru că, pe lângă multă iubire, amândoi alocăm timp, atenție și energie, avem și chimie, prioritizăm relația noastră și acest lucru se simte. Și, da, așa cum se vede, așa simt: butterflies (n.r. fluturi în stomac) chiar și după atâția ani. Mă simt norocoasă că trăiesc o iubire atât de frumoasă și o relație în care mă simt specială, iubită și împlinită.

Relația cu fostul soț este una normală și civilizată

Aș vrea să vorbim un pic și despre tatăl Mayei, pentru că s-a scris enorm pe acest subiect, mai ales că a fost un divorț care a durat mult, după legile italiene. Deși a durat 8 ani vreau să clarificăm faptul că tu cu Vincenzo ați avut mereu o relație bună. Cum sunteți acum, când fiecare dintre voi și-a întemeiat altă familie? Cum sunt întâlnirile voastre, cu toți copiii?

Totul este bine în relația noastră, pentru că îi dorim binele Mayei și amândoi facem tot ce ține de noi ca ea să fie fericită. Așa că relația noastră este pe cât se poate de normală și de civilizată.

Nu vreau cu interviul acesta să te întristezi sau să îți readuc aminte de episoade nu tocmai plăcute din viață, așa că vreau să ne întoarcem în copilăria ta. Ce stil aveai în adolescență pentru că nici în momentul de față nu îmi dau seama cum te simți în largul tău: în haine comode sau în cele de femeie fatală?

Îmi plăcea să mă îmbrac în haine comode, dar desigur că aveam și momente în care îmi plăcea să mă îmbrac sexy, pentru că așa vedeam la fetele mai mari decât mine și oricum, era un comportament specific vârstei. Acum, în cea mai mare parte a timpului, încerc să mixez stilurile, și comod și sexy. Și de cele mai multe ori, în ședințele foto, filmări sau scenă, mă îmbrac mult mai sexy, mai „femeie fatală”, cum spui tu.

Antonia
Antonia

„Am multe momente în care cad, în care simt că nu sunt bine”

Ai vreun regret sau toate deciziile, indiferent că au fost bune sau mai puțin bune, au contribuit la omul care ești astăzi?

Nu am regrete, pentru că știu că, în absolut orice acțiune sau lucru pe care l-am făcut, nu mi-am propus vreodată să fac rău, să fac pe cineva să sufere, mereu am grijă față de sentimentele celor din jur, să nu îi supăr, să nu îi rănesc. Am învățat din greșeli, am încercat să nu le repet și simt că sunt un om mai puternic după fiecare experiență prin care am trecut. Și multe nu au fost deloc ușoare.

După atât bullying, pe care nu pot să-l înțeleg, de care ai și ai avut parte în social media, vreau doar să te întreb simplu…ești bine?

Sunt bine tocmai datorită faptului că am o familie frumoasă, că iubesc și sunt iubită, că am oameni care mă respectă și mă susțin pentru cine sunt cu adevărat atât ca om, cât și ca artist. Am multe momente în care cad, în care simt că nu sunt bine. Dar îmi revin cu sprijinul oamenilor dragi.

Foto credit: Ștefan Dani

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
În ce serial apare Lora?
8.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *