Ce a pățit soția lui George Buhnici, după derapajul acestuia. A fost afectată grav

Ce s-a întâmplat cu pagina de Facebook a Lorenei Buhnici
Ce a pățit soția lui George Buhnici, după derapajul acestuia. A fost afectată grav

Situația tensionată din ultimele zile a afectat-o și pe Lorena, soția lui George Buhnici. După declarațiile controversate ale acestuia, în mediul online a apărut un val de critici. Acestea nu au fost numai la adresa fostului prezentator TV, ci și pentru soția lui.

Ce a pățit soția lui George Buhnici, după derapajul acestuia

La scurt timp după difuzarea interviului cu George Buhnici în care le critică pe femeile care au vergeturi și kilograme în plus, pe rețelele de socializare au apărut sute de mesaje. Oamenii au reacționat, iar mulți dintre ei i-au lăsat și Lorenei Buhnici diferite comentarii pe paginile sale, de Facebook sau Instagram.

Situația s-a schimbat complet miercuri, atunci când, la o simplă căutare, oamenii au putut vedea că pagina de Facebook a Lorenei Buhnici nu mai există.  Momentan nu se știe dacă a fost decizia ei sau, din cauza report-urilor, pagina sa să fi fost închisă. Pe de altă parte, cea de Instagram este încă activă, însă soția lui George Buhnici a decis să limiteze comentariile, astfel că, la cele mai recente fotografii, oamenii nu îi mai pot scrie.

Dacă oprești comentariile și la alte postări le ștergi nu înseamnă că ați rezolvat problema. Este foarte grav că tu îți susții soțul care merge la mare sa vadă femei în costume de baie, ii plac adolescentele și ne spune noua, femeile (un bărbat ne spune asta!!!) cum ar trebui să arătăm. Ce e în neregulă cu asta? Totul. / Cu așa soț, te cred și eu că îți dezactivezi comentariile la fotografii! / Tocmai ce TU criticai pe Facebook acum ceva timp “o balenuță rusească cu o silueta greu de ținut in frâu”, unde, ca un gest de ultima speța, ai postat niște poze cu domnișoara pentru a se amuza tot poporul, poate trăiești cu impresia ca oamenii supraponderali nu ar trebui sa își facă poze, sau mai rău, sa iasă din casa cu pielea la vedere! Secolul vitezei si voi încă sunteți la nivelul in care faceți bodyshaming (e 2022, oameni buni). Rușine! Va meritați unul pe celălalt, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii care au apărut pe pagina de Instagram a Lorenei Buhnici.

Declarația controversată a lui George Buhnici

În urmă cu câteva zile, George Buhnici a oferit un interviu în care a vorbit și despre felul în care arată femeile pe care le-a văzut pe plajă. Cunoscutul vlogger le-a criticat pe cele care au câteva kilograme în plus sau vergeturi.

“Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.  Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. (…) Eu am norocul că am o soție care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a spus George Buhnici la Antena Stars.

5.2 41 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • Cristescu P. Radu

    Sunt asa rari barbati gentlemeni in Romania cum este acest George Buhnici. Are atata consideratie pentru sotia lui. Pentru un barbat adevarat pe primul loc trebuie sa fie sotia lui si apoi celelalte fete/femei. Multe geloase si invidioase ii contesta acest demers sotului numit George Buhnici.
    PS-1. Critica este sanatoasa nu vicioasa. Vicioasa este barfa.
    PS-2. Daca opinia mea nu este trendy, scuze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.