Antonia, taxată dur pentru felul în care arată acum. Cârcotașii nu au iertat-o deloc: “A devenit vulgară”

Ținuta aleasă de artistă nu a fost deloc pe placul fanilor ei

Scris de: Daoud Andra

17 Dec. 2023

Considerată cândva cea mai frumoasă femeie din România, Antonia și-a atras, în ultima vreme, numeroase critici în mediul online. Cei care o urmăresc pe rețelele de socializare au taxat-o pentru felul în care s-a prezentat recent la o gală organizată de o revistă mondenă. Ce i-au reproșat artistei fanii ei.

Val de reacții după ultima apariție a Antoniei

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, nu doar pentru muzică, ci și pentru felul în care arată. În ultimii ani, silueta ei s-a schimbat destul de mult, mai ales de când face mai mult sport. Alex Velea i-a insuflat pasiunea pentru sala de forță, astfel că Antonia se menține într-o formă de zile mari, în ciuda faptului că a născut de trei ori.

Faptul că și-a dezvoltat masa musculară nu pare însă să fie pe placul tuturor celor care o urmăresc. Prezentă recent la gala organizată de revista Elle, unde a primit și un premiu, Antonia a îmbrăcat o ținută care i-a pus în valoare abdomenul cu pătrățele. Outfit-ul nu a fost însă pe placul tuturor celor care o urmăresc pe rețelele de socializare. Părerile celor care i-au comentat la fotografia de la gală au fost împărțite, iar unii dintre fanii ei s-au grăbit să o critice pentru alegerea făcută.

Citește și: Antonia, așa cum nu ai văzut-o niciodată. Ipostaza i-a uimit pe fani: “Ești plină de surprize”

“Cândva îmi plăcea de ea, dar a devenit vulgarā și în aceasta imagine are un abdomen oribil”, “Din dorința, probabil, de a epata, ajungi să te îmbraci în niște caricaturi de haine, pune ceva frumos pe tine că e păcat de frumusețea ta, parcă încerci sa te urâțești. Ești frumoasa foc și simpatică tare, dar la stil ești praf”, “Stilistul trebuie concediat. Ținuta nu îți pune în evidență frumusețea, de care nu duci lipsă deloc!” – au fost câteva dintre reacțiile celor care o urmăresc în mediul online.

Antonia, taxată dur pentru felul în care arată acum. Cârcotașii nu au iertat-o deloc
Ținuta Antoniei a generat numeroase reacții

Alex Velea și Antonia au aniversat 11 ani de relație

Antonia formează un cuplu cu Alex Velea de mai bine de un deceniu și au împreună doi băieți. Cei doi artiști au ținut relația departe de ochii curioșilor la început, cu atât mai mult cu cât amândoi erau căsătoriți cu altcineva. Dacă la Velea divorțul s-a pronunțat repede, Antonia abia acum câțiva ani a reușit să se separe oficial de Vincenzo Castellano, tatăl fiicei sale.

După ce s-a finalizat procesul de divorț, Antonia a fost cerută în căsătorie de Alex Velea. Chiar dacă a trecut ceva timp de când s-au logodit, cei doi încă nu au făcut nunta. Au sărbătorit, în schimb, 11 ani de iubire, iar artista a simțit nevoia să îi transmită un mesaj partenerului ei, prin intermediul rețelelor de socializare.

Citește și: Motivul îngrozitor pentru care Antonia refuză, de fapt, să apară la TV. A ținut totul secret până acum: “Vrea să îmi facă rău”

”Te ador!!! Sunt binecuvântată că te am! Mulțumesc pentru tot, omul meu bun! No matter ce a avut oricine de spus , noi tot aici suntem în universul nostru, în our own bubble, stronger than ever! M-ai cucerit definitiv după ce te-am văzut în ipostaza de tată, de fapt de atunci am început să te iubesc din ce în ce mai mult! Tu știi ce simt pentru ține, dar azi simt nevoia să împărtășesc cu toooooată lumea câtă dragoste port pentru ține pentru că sunt foarte fericită să te am! Atât (Sper că am scris corect, dacă nu… asta este, nu sunt perfectă! U guys get the point tho! Și oricum Alexandru al meu nu mă judecă, asta e tot ce contează!!!”, a scris Antonia, în dreptul unor imagini cu ea și Alex Velea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *