Antonio Pican, despre drumul către succes: „Dacă nu ești ajutat de Dumnezeu, nu o să reușești niciodată în viață” EXCLUSIV

Antonio Pican ne-a dezvăluit cât de anevoios este drumul către succes, dar ne-a povestit şi despre prietenia strânsă pe care o are cu Alex Velea.

Antonio Pican face parte dintre artiștii tineri care au captat atenția publicului. Acesta se bucură de o mulțime de fani care îi urmăresc fiecare mișcare. Cântărețul ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care ne-a vorbit despre cât de mult l-au ajutat Alex Velea și Dan Negru. 

Tânărul a făcut parte dintre artiștii care au luat parte la evenimentul organizat de Alex Velea și Golden Boy Society. Acesta ne-a explicat că este mulțumit pentru faptul că a participat la Revelionul cu Dan Negru, căci acolo l-a cunoscut pe Alex Velea. Antonio Pican se bucură nespus de colaborarea frumoasă pe care o are cu iubitul Antoniei. El ne-a mai spus și cum va privi, pe viitor, o relație, după despărțirea de Bibi, o altă cântăreață cunoscută.

”Factorul X este Alex Velea, care m-a ajutat să îmi pun foarte mult talentul în valoare”

Cum e cu faima la o vârstă atât de fragedă? 

Antonio Pican: Sincer, este greu, dar este și frumos. Fac ceea ce îmi place, nu simt că muncesc, simt că mă distrez în fiecare zi, simt că trăiesc prin muzica pe care o fac. Chiar am multe piese care vor spune lucrul acesta și vor pune punctul pe „I”. Oamenii nu sunt pregătiți. Au fost multe dăți în care am spus că pregătesc anumite proiecte doar pentru că oamenii mă iubesc și se așteptau să vin cu multe proiecte, însă le-am anulat, pentru că am simțit că o să vină momentul în care o să simt că o să am inspirație și o să scot cele mai tari piese. Factorul X este Alex Velea, care m-a ajutat să îmi pun foarte mult talentul în valoare. Urmează niște proiecte în care oamenii nu o să mă mai recunoască ca artist.

Cum a început colaborarea dintre tine și Alex Velea?

Antonio Pican: Ne-am întâlnit la Revelionul cu Dan Negru, de acolo s-a creat o conexiune foarte frumoasă. Am întâlnit foarte multe persoane frumoase, dar, dintre toți, cea mai frumoasă conexiune s-a legat cu Alex. E un om transparent, un om deosebit, un om care nu a uitat de unde a plecat. M-a invitat la studio, în prima zi am făcut 2 piese.

 „Dacă nu ești ajutat de Dumnezeu, nu o să reușești niciodată în viață” 

Care este partea neplăcută atunci când vorbim de social media?

Antonio Pican: Există și o parte neplăcută în orice lucru frumos pe care îl faci: oamenii răi, oamenii care vorbesc în necunoștință de cauză, oamenii care spun despre muzică că nu este o muncă, despre faptul că a fi influencer nu este o muncă. Este mult de muncă, dar nu se vede din exterior. Vă spun că este greu și cel mai greu este să ajungi sus. Și mai greu este să te menții. Poți să muncești mult, dar, dacă nu ești ajutat de Dumnezeu, nu o să reușești niciodată în viață. Eu îi mulțumesc în fiecare zi pentru că m-a ajutat. 

Cât de mult te afectează comentariile răutăcioase?

Antonio Pican: Sincer, citesc comentariile, dar nu mă afectează în niciun fel pentru că ele ar trebui să ne formeze. Chiar dacă sunt neplăcute, trebuie să le luăm într-un mod constructiv. Trebuie să fii consecvent în ceea ce faci, niciodată nu o să reușești acest lucru dacă bagi comentariile rele în seamă. Sfatul meu pentru toată lumea de acasă este să fie consecventă, să muncească și să se roage, pentru că doar așa o să reușească. 

Antonio Pican și Dan Negru
Antonio Pican și Dan Negru

Cum te-ai simțit când ai fost invitat la Revelionul cu Dan Negru?

Antonio Pican: A fost cel mai important moment televizat la care am participat, sunt recunoscător pentru invitație. Sper să mai fiu invitat la asemenea evenimente pentru că m-am simțit extraordinar. Am simțit că am ajuns acolo unde trebuie și sunt sigur că lucrul acesta m-a motivat foarte mult, o să muncesc de 10 ori mai mult de acum încolo ca să mai particip la astfel de evenimente. Repet, pentru mine a fost ceva extrem de important. Cred că pentru oricine este ceva extrem de important să fii alături de Dan Negru, care este o legendă a televiziunii, pe aceeași scenă. Dan Negru are un caracter extrem de de frumos, la un moment dat a spus că Revelionul alături de mine a fost extraordinar. Mi-a umplut sufletul de bucurie, m-a motivat, îi mulțumesc pe această cale. 

Când ascultăm o piesă cu tine și Antonia?

Antonio Pican: Antonia este o artistă excepțională. Îmi doresc foarte mult chestia asta, deși știu că este greu. Când o să se ivească o situație de genul acesta, o să fiu foarte bucuros ca să anunț acest lucru. Repet, îmi doresc chestia asta, dar știu că este foarte greu să ajungi acolo.

Ce spune despre Alex Velea și Antonia: „Se iubesc mult”

I-ai privit pe Alex Velea și Antonia, care au o relație foarte frumoasă. Cum te-a influențat acest lucru? Cum privești relațiile acum?

Antonio Pican: Alex și Antonia au o relație extrem de frumoasă și deosebită. Se iubesc mult, apreciez lucrul acesta. Alex mi-a oferit foarte multe sfaturi de viață, de care o să țin cont. E un om deosebit, oamenii îi zic „unchiul”, dar eu îl simt ca pe al doilea tată. Pe lângă faptul că m-a ajutat foarte mult pe plan muzical, presimt că o să mă ajute foarte mult și în viață. Este un om adevărat, un om cu suflet mare, așa că ascultați Alex Velea, este o legendă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *