Anunțul făcut de Cabral după 12 ani de căsnicie cu Andreea Ibacka. Nimeni nu se aștepta să spună asta

Mulți s-au mirat!
Anunțul făcut de Cabral după 12 ani de căsnicie cu Andreea Ibacka. Nimeni nu se aștepta să spună asta

Cabral este unul dintre cei mai apreciați prezentatori tv din România. Din această toamnă, el prezintă o nouă emisiune la ProTV: „Săriți de pe fix!” Atunci când nu se află la filmări, carismaticul prezentator se ocupă de creșterea și educarea copiilor săi. El formează un cuplu cu Andreea Ibacka, de mai bine de 10 ani!

Anunțul făcut de Cabral după 12 ani de căsnicie cu Andreea Ibacka

Cabral este căsătorit de mai bine de 12 ani cu Andreea Ibacka, femeia care i-a dăruit doi copii, o fetiță și un băiețel, în vârstă de 5, respectiv 2 ani. Cabral mai are o fată, Inoke care are 20 de ani, din căsnicia cu prima soție, Luana.

Citește și: Cum arăta Cabral în adolescență. Imagine de colecție cu prezentatorul Pro TV, puțini îl știu așa FOTO

Recent, prezentatorul tv a făcut mărturisiri incredibile despre partenera lui de viață.

„Acasă cu soția cum e? Nu o mai suport! Am chemat pe cineva să vină să o ia, dar nu vrea să plece! (râde) Noi suntem cu piticii ăia doi. În momentul în care nu ne mai facem griji de limitele noastre proprii, ne obosesc în așa hal în care noi nu mai reacționăm!

Am fost și sunt constant, nu cred că s-a schimbat mare lucru, ce s-a schimbat poate față de meseria mea e că am încercat să-mi fac timp mai mult pentru familie, mai mult decât reușeam înainte. Și la priorități. Nu am mai vrut să facem proiecte mari, de succes, să facem încasări, ci să stăm cu copiii și chiar mi-a reușit, mai ales de când s-a născut și cel mic”, a declarat Cabral pentru Ciao.ro. 

Cabral are o soră vitregă

Cabral se mândrește cu o familie superbă și o carieră impresionantă! Omul de televiziune are o căsnicie fericită Andreea Ibacka de ani buni, iar împreună au doi copii, pe Namiko și Tiago.

„După postările cu poze cu corcodușele Andreea Ibacka și Namiko am primit foarte multe comentarii cu „familia perfectă”. Ce vreau să vă spun… nu e nimic perfect la noi. Ne ciondănim, ne supărăm reciproc, ne dezamăgim reciproc și ne suim pe tavan unul pe celălalt. Sigur, ne iubim și poate suntem zdrăngăniți și miștourile noastre ajung uneori să fie savuroase. Desigur, poate sunt momente când ironiile reciproce pot fi spumoase. Și sunt sigur că momentele împărtășite aici, pe insta sau mai știu eu pe unde… sunt drăguțe. Dar va roagă omul vostru din Berceni să nu credeți în perfecțiunea altora și în imperfecțiunea voastră.”, a subliniat el în mediul online.

Înainte de a-și întemeia propria familie, Cabral a făcut cunoștință cu Artemis, sora lui mai mică. Aceasta a rezultat din relația mamei sale cu tatăl său adoptiv, Mircea Boldea. Deși sunt frați vitregi, Cabral și Artemis au o relație foarte bună, iar prezentatorul tv are numai cuvinte de laudă la adresa sa.

„Artemis este cea mai constantă variabilă din viața mea. Ea știe că, orice-ar fi, voi fi acolo pentru ea… și eu știu că nu contează ce și cum, dar ea va fi acolo pentru mine. E o relație incredibil de sinceră, ne spunem lucrurile fără perdea și fără mănuși, știind că, în spate, gândul este 100% de bine. Și Artemis este, probabil, cel mai bun om pe care l-am cunoscut de când m-am născut.”, spunea Cabral.

Citește și: Cum arată soacra lui Cabral. Imagini de colecție cu Andreea Ibacka și mama ei împreună

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *