Cum arăta Cabral în adolescență. Imagine de colecție cu prezentatorul Pro TV, puțini îl știu așa FOTO

Era pasionat de sporturile de contact

Scris de: Daoud Andra

07 Nov. 2023

Cabral este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori TV de la noi din țară. Apare pe sticlă de mai bine de 20 de ani, însă puțini știu cum arăta în adolescență și ce pasiuni avea. Recent, prezentatorul TV a publicat o fotografie cu el din tinerețe și a generat numeroase reacții pe rețelele de socializare.

Fotografia cu care Cabral și-a surprins fanii

Numele lui Cabral Ibacka este asociat cu unele dintre cele mai de succes emisiuni de divertisment. De-a lungul a mai bine de 20 de ani, de când a debutat în televiziune, prezentatorul s-a bucurat de succes indiferent ce emisiune a moderat. Puțini știu însă că, pe lângă entertainment, Cabral este pasionat și de sporturi de contact, adrenalină și motoare.

Practică de la 6 ani kickbox și thaibox și deține mai multe titluri de campion și vicecampion național la aceste discipline. Recent, prezentatorul a scos de la ”naftalină” o fotografie cu el din tinerețe, în care apare doar în șort. Mai în glumă, mai în serios, vedeta Pro TV a scris în dreptul imaginii: ”Băi, mi-a venit telefonul nou și am făcut săptămâna trecută poza asta”.

Citește și: Cum arată soacra lui Cabral. Imagini de colecție cu Andreea Ibacka și mama ei împreună

Fotografia a generat numeroase reacții în mediul online, primind peste 12.000 de aprecieri și aproape 1.000 de comentarii. ”Citesc comentariile și nu-mi vine a crede ochilor! De unde vă trageți, vipere otrăvite ce sunteți, veninul ăla?! Eu vă pun poze frumoase de săptămâna trecută și voi mă ponegriți persiflant cu toate vorbili astea negativiste!”, le-a răspuns Cabral celor care i-au comentat la postare. Vezi și imagini cu prezentatorul TV din copilărie în galeria foto!

Cum arăta Cabral în adolescență. Imagine de colecție cu prezentatorul Pro TV, puțini îl știu așa FOTO
Fotografia postată de Cabral pe internet

Cabral, despre copilăria și adolescența lui

Prezentatorul TV provine dintr-o familie mixtă, mama sa fiind româncă și tatăl congolez. S-a născut în București și a copilărit în Berceni, cartier în care locuiește și în prezent. Cabral a avut parte de o copilărie și o adolescență superbe și vorbește despre acei ani cu multă emoție, de fiecare dată când are ocazia.

Citește și: Cine este și cum arată sora lui Cabral. Prezentatorul Pro TV are doar cuvinte de laudă la adresa ei: „Este probabil cel mai bun om pe care l-am cunoscut”

„Copilăria în Berceni. Eram săraci. Dar ne aveam unii pe ceilalți. Și ne distram ca și cum fiecare zi ar fi fost ultima. Eram rapperi. Ne deosebeam de celelalte găști. Purtam șepci. Nu se făcea să ieși din casă fără șapcă pe cap. Purtam haine largi. Pantaloni cu turul căzut. Hanorace. Ascultam rap. Că hip-hop încă nu se inventase. Ne știam cu punkerii din Romană, cu băieții de pe Principală (asta e în Parcul Tineretului), cu skinheadșii din străfundurile Berceniului și cu găștile de omorâtori ce-și făceau veacurile pe la Gara de Nord. Ne strângeam cu ai noștri, în cartier, la Băncuțe. Asta era în coasta garajului RATB de la Nițu Vasile, unde e acum chestia aia de-i spun unii Fântâna Florilor.

Ne vedeam des cu celelalte găști de rapperi din București, ne întâlneam la Rapatack, evenimentele cu muzică de negri… în care cântau albi, mai ales. Erau tari. Și albii și evenimentele. Eram săraci. Dar ne aveam unii pe ceilalți. Și ne distram ca și cum fiecare zi ar fi fost ultima. Și-așa și era pentru unii dintre noi. Atunci apăruseră drogurile. Fără disclaimere. Fără explicații citite pe net.”, scria prezentatorul pe blogul său, în urmă cu câțiva ani.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *