Cabral are două mari slăbiciuni. Niciuna nu este soția lui, Andreea: “Ele două m-au nenorocit. Recunosc oficial” VIDEO EXCLUSIV

Ce nu știa nimeni despre vedeta Pro TV

Cabral este tatăl a trei copii: două fete și un băiat, și, în ciuda așteptărilor, cea mai strânsă legătură nu o are cu Tiago, ci cu cele două fiice: Inoke și Namiko. Dacă la cea mare, care are deja 20 de ani și s-a mutat în Olanda, s-a obișnuit cu distanța, de cea mică se desparte cu greu. Oricât de mult a vrut să lase impresia că este fericit că Namiko a plecat în prima ei tabără și că el își poate face liniștit de cap, Cabral a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că i-a fost extrem de greu fără ea.

Când îi este cel mai greu lui Cabral

În momentul plecării lui Namiko în tabără, Cabral voia să lase impresia că este extrem de realxat, liniștit că nu se mai uită la desene animate, că poate să asculte și muzica lui preferată nu doar cea pentru copii și că, în sfârșit, poate să doarmă până la ce oră vrea el. Nimic din toate acestea nu s-au întâmplat deoarece prezentatorul emisiunii ”Săriți de pe fix” număra zilele până la revederea cu fiica lui cea mică.

”A fost foarte greu. În prima zi a fost relax. A fost liniște în casă, am pus muzică, m-am culcat când am vrut eu, m-am trezit când am vrut eu. Seara a fost greu. Că era liniște și nu puteam să adorm. Nu-i auzeam melița aia care toacă nonstop. Greu a fost dimineața următoare, apoi seara. Dar s-a întors acasă. Ea și Inoke, ele două m-au nenorocit. Recunosc oficial”, ne-a povestit Cabral în stilul caracteristic.

Tiago are o relație specială cu Andreea

Din păcate, mezinul familiei nu a fost deloc impresionat de suferința tatălui său, el având o relație specială cu mama lui, Andreea Ibacka: ”Tiago, cunoscut în Berceni drept Leagăn sau Papă, așa i se mai zice lui, pentru moment este fiul mumă-si. 100%. Este lipit. Când se despart și ea trebuie să meargă în stânga, el în dreapta, se aude ”ariciul” când se dezlipește. Este ceva de nu există”, a mai povestit amuzat Cabral pentru EGO.ro, completând că nu a avut înțelegere de la el nici măcar atunci când a venit vorba de somn:

”Când trebuie să facă nani îl întrebi dacă vrea să facă nani, zice că da, nu că-l întrebi cu cine, el o ia pe maică-sa de mână și pleacă. Dacă dau să mă înfiletez și eu îmi face semn să plec. Îmi mai și zice să-l las. Aia e. El adoarme și cu altcineva, doar că atunci când adoarme cu altcineva trebuie să-i zici La revedere. Dacă nu îi spui ”La revedere” și pleci, apoi el te verifică și vede că nu ești acolo, s-a sfârșit lumea absolut. Este nenoricire. Opriți planeta vreau să cobor. Dacă însă îi zici ”pa” și zice și el ”pa” înapoi, e oficial, faceți ce vreți voi, până la ora 1 vă aștept înapoi. N-ai ce să comentezi”.

”Eram un buchet de boboci de trandafir și m-a făcut boschețel”

Dat fiind faptul că de când au apărut copiii viața lor s-a schimbat radical, iar el și Andreea Ibacka s-au văzut nevoiți să doarmă fiecare cu unul dintre copii, ori de câte ori au ocazia, cei doi dau o fugă în oraș pentru a petrece câteva ore în intimitate. De curând, cei doi au ieșit la o plimbare prin București cu motocicleta, moment pe care Cabral l-a mortalizat, ieșind niște fotografii absolut superbe.

”N-am niciun merit. Este ea foarte frumoasă. Și eu eram un buchet de boboci de trandafiri și m-a luat și m-a făcut un boschețel. Lasă-mă. Deci ea îmi mănâncă mie zilele de 15 ani și tu îmi zici mie că i-am luat eu tinerețea. Am avut noroc cu pozele. Motoreta era frumoasă, soția era frumoasă și mi-a ieșit poza. Cumva am avut noroc că eu fac poze de foarte mult timp, doar că sunt leneș. În seara aia nu am mai fost leneș și mi-am dat puțin interesul, așa că au ieșit bine pozele”, a mai povestit amuzat Cabral pentru EGO.ro.

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Test pentru cei mai inteligenţi oameni. O greşeală s-a strecurat în imaginea de la birou....
INCREDIBIL! Când ar fi început relația Simonei Halep cu milionarul mai mare ca ea cu...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Decizia luată de Regele Charles după ce a aflat că nora lui, Prințesa Kate Middleton,...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun...
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Scandal în Paradis: Jennifer Lopez și Ben Affleck la un Pas de Divorț?
Meghan Markle și Prințul Harry Strălucesc în Prima Lor Vizită Oficială în Nigeria
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Carmen Grebenișan și Alex Militaru, discuții despre partaj după anunțul divorțului. Ce a dezvăluit vedeta:...
"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *