Anunțul făcut de Cătălin Măruță, după 16 ani de emisiune la Pro TV. Ce urmează să se întâmple, prezentatorul a spus clar

Ce se petrece la 16 ani de când a semnat contractul cu PRO TV

Cătălin Măruță a făcut un anunț surprinzător după 16 ani la ProTV. Partenerul de viață al Andrei și-a uimit prietenii virtuali cu ultima postare de pe rețelele de socializare. Iată ce a scris!

Cătălin Măruță a aniversat 16 ani de când prezintă „La Măruță” la PRO TV

Luni, 23 octombrie, a fost zi de sărbătoare în platoul emisiunii „La Măruță” de la PRO TV. Moderatorul a aniversat 16 ani de când prezintă show-ul televizat. Drept urmare, Cătălin Măruță a scris un mesaj emoționant pe paginile lui de socializare.

Citește și: Momentul care a emoționat-o până la lacrimi pe Andra. Soțul ei, Cătălin Măruță, a filmat imediat. Imaginile au surprins pe toată lumea

De mai bine de un deceniu și jumătate, telespectatorii se bucură de emisiunea „La Măruță”, iar prezentatorul tv prezintă povești captivante și declarații memorabile din viața vedetelor. De 16 ani, emisiunea „La Măruță” este difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 15:00, la PRO TV.

Pe 23 octombrie, Cătălin Măruță și echipa sa au pregătit o ediție aniversară specială, plină de multe momente emoționante.

„După 16 ani de emisiuni live zilnice, privesc în urmă cu multă emoție asupra acestei călătorii incredibile. Sunt mândru și, în același timp, emoționat să văd cum am evoluat și am crescut împreună cu voi! Ați fost mereu o parte esențială a acestei emisiuni, și pentru asta vă mulțumesc din suflet.

Echipa noastră s-a schimbat de-a lungul anilor. Au plecat oameni buni, de care eram atașat, iar alții, tot buni, au venit, aducând cu ei prospețime și entuziasm. Fiecare membru a contribuit la magia acestei emisiuni și am avut constant privilegiul de a lucra alături de oameni talentați și dedicați. Ne-am obișnuit cu toate și ne bucurăm pentru succesul nostru și că le e bine și celor care cândva au pus umărul la construirea acestei emisiuni!

Știu că poate părea că totul merge perfect în timpul unei emisiuni live, dar realitatea este că este un efort continuu din partea întregii echipe. Când faci live zi de zi, atâția ani, cineva te așteaptă acasă, cu mult dor, poate ratezi o aniversare sau un alt moment important alături de cei dragi. Însă satisfacțiile aduse de acest efort sunt imense. Ne bucurăm de fiecare clipă și ne simțim norocoși să avem susținerea voastră. Mulțumesc că ați fost alături de noi în această călătorie extraordinară. Promit că ne vom strădui în continuare să vă oferim cele mai bune momente și să vă surprindem în fiecare zi.”, a scris Măruță pe rețelele de socializare.

Are peste 25 de ani de experiență în televiziune

Cătălin Măruță, gazda și sufletul emisiunii „La Măruță”, încearcă din răsputeri să aducă buna dispoziție în viețile telespectatorilor. El lucrează de 25 ani în televiziune, dintre care 16 ani doar la PRO TV.

„Când ai o activitate plăcută, timpul zboară cu viteză imensă. Asta s-a întâmplat în acest caz. 16 ani au trecut imediat, super intens, cu urcușuri și coborâșuri, ca o cursă cu rollercoaster-ul! Nu zic că este ușor să faci o emisiune live zi de zi, dar dacă ar fi ușor… poate nu ne-ar mai plăcea atât de mult. Sunt foarte recunoscător că am șansa să lucrez cu oameni minunați și să aduc puțină bucurie sau bună dispoziție în viețile celor care ne privesc”, mai declara Cătălin Măruță.

Citește și: Cum arăta Cătălin Măruță pe vremea când era elev. Imagini rare cu prezentatorul Pro TV din copilărie

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *