Anunțul făcut de Mihai Mitoșeru la 4 ani de la despărțirea de Noemi: “Am fost proști că am divorțat!” VIDEO EXCLUSIV

Ce se întâmplă în viața vedetei TV

Nu este un secret faptul că Mihai Mitoșeru este învățat cu tot felul de nunți, prezentând “Se strigă darul!”. De-a lungul timpului, el a fost responsabil să adune zestre bogate pentru miri, realizând, de fiecare dată, evenimente televizate de neuitat. Totuși, acesta a avut parte și de o peripeție, după cum a dezvăluit în exclusivitate pentru Ego.ro, când o nașă a pus ochii pe el.

Mihai Mitoșeru, despre momentul în care o nașă a pus ochii pe el

Mihai Mitoșeru a punctat că nu o domnișoară de onoare s-a îndrăgostit de el în timpul unui eveniment, ci, mai degrabă, o nașă îi tot arunca priviri. Astfel, starul de televiziune a fost nevoit să o evite toată noaptea, chiar dacă aceasta avea un rol extrem de important la nuntă:

“Am filmat pentru sezonul nou, pentru “Se strigă darul!”, o să aflați când începe, nu vă spun încă. Dar avem și evenimente, până la urmă muncim tot timpul! O nașă se cam uita la mine! Nu știu cum se întâmplă că tocmai o nașă! A fost un moment cam ciudat, așa. Poate mi s-a părut mie, dar se uita! A fost interesant, dar era și nașul pe acolo, așa ca să fie bine la ei! La mine, Doamne ajută, e destul de bine! Nu eram sigur și am zis: “Chiar sunt nebun? Mi se pare sau?”. Până la urmă, am evitat-o toată noaptea pe nașa. Nașa, de obicei, e cea mai importantă la o nuntă. Îți dai seama, cum să fugi de nașă? Eu eram acela! S-a întâmplat!”.

Cum se simte la 4 ani de la divorț

Au trecut 4 ani de când Mihai Mitoșeru și fosta soție, Noemi, și-au spus adio după 14 ani de relație. Prezentatorul glumește pe seama divorțului, explicând că se simte foarte bine în momentul de față, fiind împlinit datorită vieții profesionale:

“Doar cu a mea am divorțat (n.r. a avut probleme cu mirese)! Cu ale altora m-am înțeles bine! Da, sunt OK, sunt chiar foarte bine, muncesc! Încerc să muncesc cât pot de mult, iar în momentul în care am liber în timpul săptămânii, căci de vineri până duminică am evenimente sau filmări, încerc să mă distrez sau mai fug din țară. Plec câteva zile tot timpul, pe undeva.”.

Cum se înțelege cu fosta parteneră

Cu toate acestea, Mihai Mitoșeru și fosta parteneră, Noemi, au o relație foarte bună. Cei doi nu și-au refăcut viața, deși au trecut 4 ani de la divorț:

“Da, după 4 ani uite că suntem singuri și eu, dar și ea! Vorbim, suntem OK. Suntem foarte OK! Atâta timp cât nu s-a întâmplat nimic, nu am împărțit mobila, nu ne-am înșelat, normal că am vorbit. Noi am fost proști pentru că am divorțat, dar, mă rog, faptul e consumat! Vorbim, bineînțeles! Habar nu am, nu pot să zic nici nu, nici da (n.r. la o împăcare). Eu sunt OK așa, singur! Mă simt bine.”.

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *